Vine 19.04

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Interaktiiviset lomakkeet

Voit nyt luoda helposti vuorovaikutteisia lomakkeita, jotka toimivat chattibotteina upotettuna Web-sivuillesi. Hyvin suunniteltu chattibotti houkuttelee sivustosi kävijöitä ja tuo enemmän liidejä.

Uutta laskeutumissivuilla

Tärkeimmät laskeutumissivujen muutokset ovat seuraavat:

• WWW-sivusto -sivu sisältää nyt erillisen Laskeutumissivut välilehden.
  • Lisätty tilastotiedot ja kaaviot laskeutumissivujen käytöstä. Kaikkien laskeutumissivujen kokonaistilastot näkyvät sivun yläosassa ja alaosassa näytetään tilastot valitulle laskeutumissivulle.

Uutta automaatiosäännöissä

Tärkeimmät automaatiosääntöjen muutokset ovat seuraavat:

• Automaatiosäännöt -sivu erillisenä osana on poistettu ja lisätty Automaatio-sivun alaosaan.
  • Napsauta säännön vasemmalla puolella olevaa ikonia avataksesi komentovalikon. Komentokuvakkeet eivät enää näy säännön oikealla puolella.
  • Automaatiosäännön asetuksissa on uusi asetus - Kuinka monta automaatiota suoritetaan yhdelle kohteelle samanaikaisesti joka korvaa "Käynnistä vaikka olisi jo käynnissä samalle kohteelle" asetuksen. Mahdollisia vaihtoehtoja ovat kaikkien automaatioiden suorittaminen, suorittaa vain ensimmäinen käynnistetty, suorittaa vain viimeksi käynnistetty.
  • Uusia herättimiä lisätty: Tägi lisätty ja Tägi poistettu. Herättimet aktivoituvat, kun kohde lisätään tai poistetaan tägi-listasta. Voit luoda uusia tägejä suoraan näissä herättimissä.
  • Nyt voit lopettaa käynnissä olevia automaatioita Suoritushistoria -sivulla.
  • Voit määrittää päivien lukumäärän ja tietyn Web-sivun samassa "Joko-tai" -ehdossa (Markkinointiaktiviteeteissä).
  • "Ryhmittele tilastot" -valintaruutu poistettu Lähetä tekstisähköposti -toiminnosta.

Lomakekentät automaatiotoimintojen kenttävalikossa

Nyt voit helposti käyttää automaatiotoiminnoissa kaikkia lomakekenttiä samalla tavalla kuin sisällytettyjen kohteiden kenttiä. Napsauta muokattavan kentän vieressä ja voit valita Lomakkeen tiedot -valikosta minkä tahansa kentän lomakkeelta lähetetyistä tiedoista.

Muutokset automaatiosääntöpohjiin
  • Lisätty uusi automaatiopohja "Sales Liidinosto".
  • "Liidinosto" -pohjassa on nyt ”Joko/tai" -vaihe "Ohita oma henkilöstö”, joka tarkistaa, onko käyttäjä samasta yrityksestä ja jatkaa vain jos ei.
  • Tapahtumarekisteröintipohja käynnistyy nyt ”Ilmoittautui tapahtumaan” -herättimellä aikaisemman ”Täytti web-lomakkeen” sijasta.
  • ”Dokumentti ladattu” ja ”Teki tilauksen” -pohjat käynnistyvät nyt ”Täytti web-lomakkeen” -herättimellä.

Paketti / Laskutuspaneeli on ryhmitelty uudelleen

• Asetuksissa aikaisempi Laskutus-osio on nimetty uudelleen ja on nyt Paketti. Se sisältää nyt yksityiskohtaisempia tietoja, kuten "Laskutettavia henkilöitä yhteensä".
  • Lisätty uusi osio Laskutus. Sinun pitäisi täyttää kyseinen osio jotta saat oikeat laskut oikeaan osoitteeseen Vineltä.
  • Nyt voit valita MA-paketin ja nähdä hinnoittelutiedot.
  • Paketti-osio latautuu nyt paljon nopeammin ja sinun täytyy napsauttaa Laske, jos haluat nähdä kaikki tiedot, kun osio latautuu ensimmäistä kertaa.

Uusi kaavio Asiakkaat ja Prospektit -sivuilla

Asiakkaat ja Prospektit -sivuille on lisätty uusi kaavio "Aktiiviset henkilöt". Kaaviossa näytetään määrät kuukausittain liideille, sivustolla käyneet henkilöille, linkkiä napsauttaneille sekä tapahtumiin ilmoittautuneille.

Seurantakoodin varoitusbanneri

Näyttöön tulee nyt varoitusbanneri, kun työkalu ei havaitse käyntejä seuratuille verkkosivuille neljän päivän kuluessa.

Voit tarkistaa seuranta-asetukset napsauttamalla Siirry WWW-sivuston asetuksiin tai valitsemalla Asetukset->WWW-sivusto->Seuranta.

Edellisen kuukauden tilastot lomakkeista

Web-lomakkeiden tilastolaskurit näyttävät nyt myös edellisen kuukauden tiedot.

Navigointi luettelon alareunassa

Nyt kaikki komennot ovat myös monisivuisen listan alareunassa.

Vie sähköpostitilasto Exceliin

Nyt voit tallentaa sähköpostitilastotietoja Excel-tiedostoon jatkokäsittelyä varten.

Julkaistut dokumentit -sivu päivitetty

Julkaistut dokumentit -sivulla on nyt komentovalikko ja asiakirjat ovat nyt linkkejä, joita napsauttamalla pääset muokkaamaan dokumentteja.

Lisätty lisää sarakkeita liiditaulukoihin

Lisätty uudet sarakkeet, Vaihe ja Saapuminen, Liidit-sivun Viimeiset liidit ja Parhaat liidit taulukoihin.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Lisätty Asetukset-sivun Käyttämättömät henkilöt -osioon painike Vie käyttämättömät henkilöt Exceliin. Napsauta sitä, jos haluat ensin tutkia poistettavia henkilöitä.
  • Sähköpostiluettelot näkyvät nyt linkkeinä, joita napsauttamalla saat avattua Henkilöt-sivun (sama sivu avautuu, kun napsautat Jäsenet-painiketta)
  • Verkkotunnusta ei enää voi poistaa, jos sitä käytetään brändätyissä domaineissa.
  • Tapahtuman osallistujien sivulla on nyt linkki - Ei tulossa, jota klikkaamalla voit nähdä henkilöt, jotka ilmoittivat, että he eivät tule (käyttämällä "Ei nyt tapahtumalle" -linkkiä)