Vine 19.08

 

Uutta Vine CRM:ssä

Uusi ulkoasu Vine CRM työasemaversiossa

Vine CRM Windows version ulkoasu on muokattu modernimmaksi. Värit, ikonit, jotkut ikkunat on päivitetty että käyttöliittymä olisi tuore ja houkutteleva jättäen kuitenkin kaikki tutut toiminnot ja helppokäyttöisyyden ennalleen.

Markkinoinnin työkalut poistettu

Vine Sähköpostivelho ja muut Markkinoinnin työkalut on poistettu Vine CRM:n Windows-versiosta. Kaikkien markkinointityökalujen uusimmat versiot ovat nyt käytettävissä Vine MA:ssa.

Kokoelmat ovat nyt kansioita

"Kokoelmien" käsitettä ei enää käytetä Vinessä. Nyt "kansiota" ja sen kuvaketta käytetään aina tunnistamaan ryhmä kohteita tai muita kokonaisuuksia.

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Uusi kuvaeditori sähköposteissa

Sähköpostikuvien muokkaaminen on nyt yksinkertaisempaa ja sisältää nyt mahdollisuuden lisätä kuvia seuraavista kuvalähteistä:

  • Organisaation kuvat. Voit nyt hallita ja järjestää omaa kuvakirjastoa, joka on käytettävissä Vine MA:ssa kaikille käyttäjille ja yrityksesi kaikissa sähköposteissa.
  • Unsplash.com Tämä on tunnettu sivusto, joka tarjoaa ilmaisia valokuvia.

Listojen segmentointi

Nyt kohderyhmäeditorissa luodut kohderyhmäkyselyt, jotka perustuvat sähköpostilistoihin, näkyvät nyt myös sähköpostilistan segmentteinä. Voit muokata segmenttejä ja lähettää sähköpostia segmentin jäsenille.

Sähköpostin lähettäminen listasta ja segmenteistä

Voit nyt lähettää sähköposteja suoraan sähköpostilistasta (tai sen segmentistä).

Lomakkeiden tägit ja listat automaatioissa

Jos automaatio käynnistetään lähetetystä lomakkeesta ja se käyttää tägejä ja listoja, voit viitata automaatiossa niihin käyttäen tägien ja listojen nimiä.

"Ei sähköpostia" -osa listat-sivulla

Listat-sivulle on lisätty osio Ei sähköpostia, jossa näkyvät nyt Markkinointikielto (entinen "Ei markkinointiviestejä”) ja Virheelliset sähköpostit.

Sähköpostin muokkaaminen Lähetä sähköpostia -toiminnossa

Lähetä sähköpostia automaatiotoimintoon on lisätty Muokkaa-painike, jotta voit tarkistaa ja muokata sähköpostia suoraan automaatiossa.

Henkilöiden merkitseminen tapahtumiin

Voit nyt merkitä henkilön Ei ole tulossa tulevan tapahtuman osallistuja-listassa ja merkitä henkilön Ei ole tulossa -listassa takaisin Tulossa.

Kappaleen näkyvyyden asetus

Voit nyt tehdä sähköpostin kappaleen näkyväksi vain henkilöille, joilla on tietty tägi. Valitse kappale ja valitse sitten tägi Näytä kappale joilla tägi -valikosta.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

  • Web-lomakkeet -sivu sisältää nyt suodattimia näytettävien lomakkeiden rajaamiseksi.
  • Automaatiotoiminnoissa käytetty Jaa vastuu-luettelo sisältää nyt myös kaikki organisaation käyttäjät.
  • Lisätty Poistu-komento Vine Sales ohjelmaan.
  • Parannus Vinen kävijäseurantaan "tuntemattomille" vierailijoille. Jos Vine ei pysty tunnistamaan vierailijaa, mutta voi tunnistaa yrityksen, niin saat uuden liidin "tuntemattomalle" henkilölle, joka on yhteydessä tunnettuun yritykseen.