Vine 19.10

Uutta Vine CRM:ssä

Uusi yrityskenttä

Yrityskohteen vakiolomakkeeseen on lisätty uusi kenttä EDI välittäjä, jota voidaan käyttää laskujen toimittamisessa.

Uutta Vine Sales

Liidimuistutusten poistaminen käytöstä

Vine Salesin asetuksiin on lisätty uusi asetus Älä lähetä minulle liideistä muistutussähköposteja, jota käyttämällä voi estää Salesin liidien vastuuhenkilöille lähettämät muistutussähköpostit.

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

SEO-asetukset laskeutumissivuille

Voit nyt määrittää laskeutumissivullesi asetuksia sivun jakamiseen sosiaalisessa mediassa sekä hakukoneita varten. Napsauta SEO avataksesi ikkunan, jossa voit esimerkiksi määrittää, miltä jaettu sivu näyttää Facebookissa tai Twitterissä.

Monista kappale

Sähköpostieditorissa voit nyt napsauttaa lisätäksesi kopion kyseisestä kappaleesta sen alle.

Lopeta tilaus -linkki

Voit nyt lisätä Peru tilaus linkin sähköpostiin suoraan sähköpostieditorissa aikaisemman pelkän sähköpostipohja-editorin lisäksi.

Uusi välilehti kappaleen asetuksille

Kappaleen asetukset sijaitsevat nyt vasemmalla Kappale välilehdellä, joka näkyy, kun napsautat kappaletta.

Asetusten avulla voit piilottaa kappaleen osia ja asettaa kappaleen näkyvyyden. Tyhjennä rasti kappaleen osan valintaruudusta, jos et halua sitä mukaan sähköpostiin.

Napsauta Lisää-välilehteä avataksesi listan kappaleista, jotka voit vetää sähköpostiisi.

Automaatioiden sähköpostien tilastot

Automaatiosääntöeditorissa voit nyt nähdä sähköpostitilastot Lähetä sähköposti -toiminnolle. Napsauta nähdäksesi tämän toiminnon lähettämien sähköpostien tilastotiedot.

Uusi sähköpostipohja

Lisätty uusi sähköpostipohja Spring

Se on suunniteltu yrityssähköposteihin ja on erityisesti viritetty toimimaan responsiivisesti tiettyjen sähköpostiohjelmien ja palvelintyyppien yhdistelmien kanssa. Esimerkiksi Spring pohjaan perustuva sähköposti, joka sijaitsee Office 365:ssä tai yrityksen Exchange-palvelimella, näyttää responsiiviselta vastaanottajille, jotka lukevat sitä Android-puhelimen GMAIL-sovelluksessa.

Muokattu Uusi henkilö komentoa

Nyt voit käyttää listassa olevaa Uusi henkilö -komentoa lisätäksesi myös jo olemassa olevan henkilön tietokantaan. Kun kirjoitat sähköpostiosoitteen Uusi henkilö -ikkunaan, osoite tarkistetaan tietokannasta ja jos jo olemassa oleva henkilö löytyy, ikkuna siirtyy Muokkaa-tilaan, jossa voit päivittää henkilöä tarvittaessa ja napsauttaa OK lisätäksesi sen luetteloon.

Ei postituslistalla

Nyt on helpompaa löytää ja analysoida tietokannasta henkilöitä, jotka eivät vastaanota mitään sähköposteja:

• Listat-sivun Ei sähköpostia -osiossa, joka sisältää ”Markkinointikielto" ja "Virheelliset sähköpostit" -luettelot, on nyt uusi Ei postituslistalla, jota napsauttamalla näet kaikki henkilöt, jotka eivät kuulu mihinkään postituslistaan.
  • Voit nyt myös avata henkilön ja tarkistaa uudesta Ei sähköpostia -osasta onko henkilö ”Markkinointikielto”- tai "Virheelliset sähköpostit”-listoissa. Tätä ruutua ei näytetä, jos henkilöä ei ole kummassakaan listassa.

Tekstiviestien lähettäminen listan tai segmentin jäsenille

Voit lähettää tekstiviestin kaikille listan tai segmentin jäsenille.

Testaus näyttää rikkinäiset sähköpostilinkit

Nyt Testaa nappulan näyttämä raportti sähköpostieditorissa ilmoittaa myös toimimattomat web-linkit.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Web-lomakkeet sivulla voit nyt napsauttaa minkä tahansa sarakkeen otsikkoa järjestääksesi lomakkeet sarakkeen perusteella.
  • Nyt myös sähköpostiviestin kappaleet, jotka ovat nähtävissä vain tietyille tägätyille henkilöille sähköpostiohjelmissa, on piilotettu oikein niiltä henkilöiltä joilla tägiä ei ole, kun sähköpostiviestiä katsotaan selaimessa.
  • Voit nyt poistaa Asiakas Webin logon Asetukset->WWW-Sivusto->Asiakas Webin asetukset napsauttamalla Poista logotiedosto. (Huomaa, että Vine-logo näkyy oletuksena, jos omaa logotiedostoa ei ole asetettu).
  • Liidit-sivun Parhaat Liidit-luettelo ei enää näytä liidejä jotka on hylätty, voitettu tai hävitty.
  • Jos sinulla on Vinen osoitepalvelu käytössä, näet uuden valintaruudun Näytä yleisimmät vastuut kun luot segmenttiä listalle. Valitse se vähentääksesi näytettyjen vastuiden määrää ja nähdäksesi vain yleisimmät.
  • Voit lisätä sähköpostipohjaeditoriin nyt oman HTML-koodisi ja valita sen ja käyttää sitten Merkitse kappaleeksi -komentoa luodaksesi siitä uuden kappaleen.
  • Voit nyt käyttää useita mäpättyjä Vine Web-lomakkeita samalla sivulla kytkeytyäksesi sivulla jo oleviin lomakkeisiin.
  • Uusi MA DEMO-tilaus on nyt saatavana pyynnöstä. Ota yhteyttä Vine-tukeen, jos tarvitset sellaista.