Vine 19.11

Uutta Vine CRM:ssä

Myynnin Tänään-sivulle lisätty Tehtävät-osio

Myynnin Tänään -sivulla on nyt Tehtävät-osio, joka näyttää samat tiedot kuin Omat tehtävät-työkalu.

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Avattava sähköpostin esikatselukuva sähköpostitilastoissa

Sähköpostin kuva on nyt lisätty Sähköposti/Viestin tiedot -sivulle, ja nyt voit napsauttaa esikatselukuvaa kaikkialla avataksesi sähköpostin sähköpostieditorissa.

Uusi välilehti sähköpostin linkin asetuksille

Lisätty uusi erillinen Linkki-välilehti sähköpostin linkkien asetuksille sähköpostieditorissa.
Sähköpostin alaosassa ei ole enää jäljellä mitään asetuksia vaan ne on kaikki nyt siirretty vasemmalle sivulle.

Segmenttisuodattimet siirretty Vastaanottajat-sivulle

Nyt kun muokkaat segmenttiä, et enää näe ”Suodata henkilöt, jotka ovat kieltäneet markkinoinnin" ja ”Suodata henkilöt, jotka saivat sähköpostia viimeisenä x päivänä" -valintaruutuja. Sen sijaan voit valita Suodata henkilöt, jotka ovat kieltäneet markkinoinnin ja Suodata henkilöt, jotka ovat saaneet sähköpostia viimeisen x päivän aikana Vastaanottajat-sivulla, kun lähetät sähköpostia segmentin henkilöille.

Nyt segmentin osallistujamäärät pysyvät samoina riippumatta siitä onko niille lähetetty sähköpostia vai ei.

Selkeämpi Lähetä sähköpostia - sivu

• Lähetä sähköposti -sivu näyttää nyt kaikki sähköpostiasetukset Viestin tiedot -ruudussa ja sallii muuttaa vain Poista postituslistalta ja Otsikko -kenttiä.
  • Uusi valintaruutu Merkitse testilähetykseksi, joka näkyy, kun vastaanottajia ei ole paljon. Valitse se, jos haluat näiden sähköpostien tilastojen näkyvän vain, kun valitset Näytä testisähköpostit Tilastot-välilehdestä.
  • Tallenna-painike on poistettu sivulta. Jos haluat muuttaa ja tallentaa sähköpostin asetuksia, mene sähköpostieditoriin ja napsauta siellä Asetukset.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Et voi enää poistaa sähköpostipohjaa, jos sitä käytetään nykyisissä sähköposteissa. Sinun on ensin poistettava kaikki sähköpostit jotka käyttävät tätä sähköpostipohjaa.

• Brändätyt sähköpostilinkit kuuluvat nyt kaikkiin paketteihin ilmaiseksi!
  • Kun napsautat Tallenna sähköpostin muokkaamisen aikana, voit valita Tallenna tallentaaksesi sähköpostin näyttämättä Tallenna-valintaikkunaa tai voit valita Tallenna nimellä tallentaaksesi sähköpostin toisella nimellä.
  • Kun viet sähköpostien tilastot Excel-tiedostoon, siellä on nyt uusi sivu, Avasi Sähköpostin, joka näyttää sähköpostiosoitteet ja muita tietoja henkilöistä jotka avasivat sähköpostin.