Vine 20.02

Uutta Vine CRM:ssä

Lisätty ID näkyviin myyntiprojektin yhteenvetonäkymään

Myyntiprojektin ID on nyt helposti käytettävissä jos haluat lisätä sen esimerkiksi sähköpostiin. Nyt ID näkyy myyntiprojektin yhteenvetonäkymän yläosassa.

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Värien kopioiminen laskeutumissivu-editorissa

Kun valitset värin laskeutumissivun editorissa, sinulla on nyt mahdollisuus valita kaikista nykyisellä sivulla jo käytetyistä väreistä. Sinun ei enää tarvitse kopioida väriä käsin, jos sinun on käytettävä sitä useassa paikassa samalla sivulla.

Reunan asetusten muokkaus laskeutumissivun editorissa

Voit nyt käyttää Elementti -paneelia muokataksesi visuaalisesti reunan asetuksia laskeutumissivulta valitulta elementiltä.

Lähetykset-nappula lomake-editorissa

Lähetykset-painike löytyy nyt suoraan lomake-editorista, jotta voit tarkistaa lomakkeen Lähetykset-sivun heti, kun muokkaat lomaketta (eikä vain kaikkien lomakkeiden listasta).

Uutta Nosta Liidi -automaatiotoiminnossa

Nyt voit asettaa liidin vaiheen ja seurannan päivämäärän Nosta liidi -automaatiotoiminnossa. Nostetut liidit ilmestyvät myyntityökaluun valmiina jatkokäsittelyä varten.

Uusi vastaustyyppi kyselylomakkeissa

Lisätty uusi vastaustyyppi - Arvostelu, jotta voit helposti luoda viiden tähden arviointikysymyksiä.

Lisätty ulkoasuasetuksia kyselylomakkeisiin

Kyselyeditorissa voit nyt parantaa kyselyiden ulkoasua asettamalla kuvan ja värin otsikolle ja koko sivulle.
(Huomaa, että voit käyttää tyylivelhoa Asiakas Webin-asetuksissa asettaaksesi muita CSS-asetuksia.)

Kyselylistaan lisätyt komennot

Voit nyt avata ja muokata viimeisimpiä kyselylomakkeita suoraan yleiskatsausnäkymässä. (Sinun ei enää tarvitse avata koko listaa ensin.)

Web-lomakkeiden etsiminen ID:llä

Voit nyt etsiä lomakkeita ID:n perusteella. Tämä voi auttaa esimerkiksi silloin, kun sinun on löydettävä HTML-sivulla käytetty lomake, jossa lomakkeeseen viitataan vain käyttäen ID:tä.

Tägin luominen segmentistä

Listan segmenteillä on nyt uusi komento - Luo tägi ja näytä jäsenet. Valitse se luodaksesi tägi-listan ja lisätäksesi segmentissä olevat henkilöt siihen. Voit sitten selata tägilistaa ja lisätä tai poistaa henkilöitä tarvittaessa.

Nimikenttä poistettu yksinkertaisista automaatiotoiminnoista

Sinun ei enää tarvitse turhaan täyttää "Nimi" -kenttää yksinkertaisille automaatiotoiminnoille ja herättimille, jotka tunnistetaan paremmin toiminnon nimen ja jonkin avainkentän yhdistelmällä, kuten "vaihe", "aihe", ”liidin nimi" jne.