Vine 20.03

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Oma chatbot

Beta-ominaisuus

Voit nyt suunnitella ja määrittää oman chatbotin, joka näkyy seurantakoodin sisältävillä sivuilla. Käyttämättä mitään koodia, voit tehdä seuraavat asiat:

• Määritä, kuinka botti vastaa kävijöiden kysymyksiin niin monella kielellä kuin haluat.
  • Antaa botille haluamasi ulkoasun. Esimerkiksi yrityksesi tyylin ja värit.
  • Määrittää botin näkymään vain haluamillasi verkkosivuilla.

Huomaa, että chatbot on nyt beetaversio ja saatavilla vain pyynnöstä. Ota yhteyttä Vine-tukeen, jos haluat kokeilla sitä.

MA vain luku -tila

Pääkäyttäjät voivat nyt luoda käyttäjiä, joilla on vain luku oikeus MA:ssa. Nämä käyttäjät voivat kirjautua sisään ja selata MA-sivuja, mutta he eivät voi muuttaa mitään. Tämä mahdollistaa antamaan käyttäjille pääsyn tarkastelemaan kaikkia tietoja ja tilastoja murehtimatta siitä, että he rikkovat mitään.

Uusi sähköpostipohja, Ervin

Lisätty uusi sähköpostipohja Ervin

Se on suunniteltu yrityssähköposteihin ja toimii hyvin kaikissa yleisissä sähköpostiohjelmissa. Tämä pohja näyttää todella hyvältä ja responsiiviseltä esimerkiksi standardissa esiasennetussa GMAIL sähköpostiohjelmassa uusissa Android-laitteissa, kun selaat sähköposteja Microsoft Exchange -palvelimelta.

Uusi sähköpostipohja, New Block

Lisätty uusi sähköpostipohja New Block

Se on suunniteltu yhteensopivaksi useimpien sähköpostiohjelmien kanssa suurimmassa osassa laitteita, ja se eroaa muista Vine-pohjista seuraavissa asioissa:

• Linkki sähköpostin näyttämiseksi selaimessa on piilotettu puhelimissa.
  • Jotkut kappaleiden erottimet näyttävät erilaisilta mobiili- ja työpöytäsähköposteissa.
  • Pohjan leveys on 650px, joka on vähän leveämpi kuin aiemmat Vine-pohjat.
  • Kaikkien kuvien on oltava 650 kuvapistettä leveitä, jotta ne näyttävät hyvältä Android GMAIL -sähköpostiohjelmassa selatessasi sähköposteja Exchange-palvelimelta.

Parannuksia kuvaeditoriin

• Voit nyt tallentaa kuvan sähköpostista tai laskeutumissivulta organisaation kuvakirjastoon.
  • Nyt kuvalle on teksti, joka selventää, kun korkeus ja leveys pikseleinä on näkyvä koko (Näkymän koko) tai todellisena kuvan kokona (Kuvan koko), esimerkiksi kuvan rajaustilassa.
  • Voit nyt painaa ja pitää pohjassa Shift-näppäintä, kun muutat kuvan rajausta pitääksesi sen kuvasuhteen.

Laskeutumissivun kuvaeditorissa AUTO-optio

Voit nyt asettaa kuvan korkeuden (tai leveyden) AUTOMAATTISEKSI, joka ohjaa selainta skaalaamaan kuvan automaattisesti sivulle parhaiten sopiviksi.

Laskeutumissivun muutoshistoria

Voit nyt palata mihin tahansa laskeutumissivun aiempaan versioon. Napsauta vain Historia ja sitten mitä tahansa aiemmin tallennettua versiota. Se latautuu editoriin ja voit tallentaa sen, jos haluat.

Koko sähköpostipohjan esikatselu

Nyt kun luot omia sähköpostipohjia, voit ensin esikatsella kutakin Vinen ennalta määritettyä pohjaa kokonaan päättääksesi, minkä valitset.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Lisätty Näytä loki -komento henkilön yhteenvetonäkymän Suoritetut automaatiot -paneeliin. Napsauta sitä tarkistaaksesi kaikki suoritetut vaiheet.
  • Chatbotin-ikoni on sivun oikeassa alakulmassa nyt paremmin sijoitettu eikä estä kappalekontrollien käyttöä sähköpostipohjien ja sähköpostien muokkaamisessa.
  • Nyt voit tarvittaessa jatkaa nykyisen sähköpostijärjestelmän käyttämistä sähköpostien lähettämiseen ja käyttää Vine-ohjelmaa vain käyttäjän toimintojen seuraamiseen. Vine tukee nyt "?Vine-email=[EMAIL]" -parametria verkkolinkeissä ja tunnistaa henkilön sen avulla.