Vine 20.05

 

Uutta Vine CRM:ssä

Uusia päivämääräkenttiä kohteilla

Lisätty uudet mukautettavat päivämääräkentät yritys-, henkilö-, projekti- ja myyntiprojektikohteille. Näitä voidaan käyttää kun Vine integroidaan toisien järjestelmien kanssa ja ne tarvitsevat lisäkenttiä päivämääriä varten.

 

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Uusi lomake-editori

 

Staattisten web-lomakkeiden editori on tehty uusiksi ja se noudattaa nyt interaktiivisten lomakkeiden editorin ulkoasua.

Huomaa, että uudessa editorissa luodut tai muokatut lomakkeet eivät enää voi suoraan käynnistää automaatiota. Jos tarvitset automaation, joka käynnistyy lomakkeen lähettämisen yhteydessä, käytä Lomakkeen lähetys-herätintä automaatiossa. Automaatiosääntöjen luonti ja muokkaus -painikkeilla voit hallita automaatiosääntöjä suoraan lomake-editorissa.
Vanhassa editorissa luotuja lomakkeita, jotka käynnistävät automaation, tuetaan enää vain rajoitetun ajan, joten suosittelemme muuntamaan ne mahdollisimman pian.

Uutta chatbotissa

Beta-ominaisuus

Lisätty uusia toimintoja ja tehty monia parannuksia. Tärkeimmät uudet ominaisuudet ovat:

  • Lisätty Keskustelut-välilehti, jossa voit nähdä kunkin chatbot-keskustelun yksityiskohdat.
  • Voit nyt tuoda kysymys- ja vastauspareja Excel-tiedostosta.
  • Voit lisätä chatbot-sääntöjä, jotka määrittelevät, milloin ja miten chatbot-ikkuna avautuu. Voit esimerkiksi ohjelmoida chatbotin näkymään sen jälkeen, kun vierailija viettää tietyn ajan sivulla, vierittää sivun asetettuun kohtaan tai sen jälkeen kun hän on vieraillut tietyllä määrällä sivustosi sivuja.

  • Voit määrittää erilaisia terveisiä, joita chatbot käyttää tunnistettuihin ja tuntemattomiin henkilöihin. Nämä tervehdykset voivat nyt käyttää henkilön nimeä, jos henkilö on tunnistettu.

 

Huomaa, että chatbot on beetaversio ja saatavilla vain pyynnöstä. Chatbot kuuluu hintaan MA 1000 paketista alkaen! Ota yhteyttä Vine-tukeen, jos haluat kokeilla sitä.

Parempi esikatselu vakiosähköpostipohjista

Nyt kun luot uutta sähköpostipohjaa, näet paremman esikatselun kaikista saatavissa olevista vakiopohjista, jotta voit verrata niitä vierekkäin ja valita haluamasi.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

  • Laskeutumissivujen editorissa ”Asiakkaat" -kappaleeseen on lisätty tekstikentät kuvien alle. Voit käyttää näitä kenttiä esim. asiakkaiden nimien näyttämiseen.
  • Nyt koodieditori varoittaa sinua, kun suljet sen tallentamatta ensin muutoksia.