Vine 20.08

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

WordPress plugin

Jos olet luonut sivustosi WordPressillä, voit nyt lisätä helposti Vine-seurannan kaikille verkkosivuillesi WordPress Vine -laajennuksella.

Uutta chatbotissa

Mukana nyt ilmaiseksi MA 1000:ssa ja isommissa paketeissa!

Lisätty uusia toimintoja ja tehty monia parannuksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Voit nyt määrittää kysymykselle vastausehdotuksia, joita klikkaamalla kävijä voi jatkaa keskustelua. Esimerkiksi, kun haluat vierailijan valitsevan yhden monista vaihtoehdoista.
  • Voit nyt käyttää Piilota ehdotetuista kytkintä estääksesi tämän kysymyksen näyttämisen klikattavana ehdotuksena.
  • Voit nyt valita olemassa olevan kysymyksen monissa paikoissa, joissa olemassa olevia kysymyksiä voidaan käyttää. Esimerkiksi, kun lisätään Live Chat -triggereitä, ehdotuksia vastauksiksi tai ehdotuksia käyttäytymissääntöihin.
  • Keskustelut-välilehden pitkän keskusteluluettelon kanssa on nyt helpompaa työskennellä, koska se on jaettu useille sivuille ja sitä on helpompi lukea, koska vierailijoiden kysymykset ja bottivastaukset on sisennetty ja korostettu vastaavasti kuin oikeassa chatissa.
  • Kysymykset, jotka vastaavat lomakkeilla tai ehdotuksilla, on nyt korostettu luetteloissa erityisillä kuvakkeilla ja vastaavasti.

Huomaa, että Live Chat -toiminto (chat ihmis-operaattorin kanssa) on edelleen beetaversio ja saatavana vain pyynnöstä. Ota yhteyttä Vine-tukeen, jos haluat kokeilla sitä.

Uutta laskeutumissivujen editorissa

• Voit nyt lisätä uuden kappalepohjan lisätäksesi mukavan näköisiä hinnastoja helposti.
  • Voit nyt luoda uusia Web-lomakkeita suoraan Kappaleen asetukset-ikkunassa.

Uutta Sähköpostin muokkauksessa

Roskapostiarvio-toiminto sähköpostieditorissa ei enää avaa ulkoista verkkosivua. Nyt kaikki sähköpostisi luokittelutiedot ja luettelo asioista, joita voidaan parantaa, näkyvät Vine MA -valintaikkunan sisällä.

Uutta sähköpostipohjien muokkauksessa

• Lisätty kirjaisimen paksuus ja rivin korkeus -asetukset CSS-paneeliin yksittäisille elementeille.
  • Lisätty seuraavat uudet Linkkinappuloiden yleiset tyyliasetukset: Reunan väri, Tumma reunan väri (tummille teemoille) ja Reunan paksuus. Voit tietysti ohittaa nämä asetukset käyttäen haluamasi linkkinappulan CSS-paneelia.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Vine CRM -ohjejärjestelmän ulkoasua on nykyaikaistettu ja toimintoja parannettu.
  • Vine web-lomakkeet ovat nyt paremmin suojattu roskapostilta ja muulta sopimattomalta käytöltä. Nyt on sallittua lähettää lomakkeita maksimissaan 30 kertaa 30 minuutin sisällä yhdestä IP-osoitteesta ja enää ei voi lähettää Web-osoitteilta (URL) nimikentissä (etunimi ja sukunimi).