Vine 21.01

Uutta Vine CRM:ssä

Kohderyhmien kopiointi

Kohderyhmätyökalussa voit nyt luoda helposti kopion ryhmästä uudella Monista-komennolla.

MS Office 365 replikointi

Beta-ominaisuus

Lisätty uuden tyyppinen synkronointi, joka kopioi kalenterit Vinen ja Microsoft Office 365:n välillä, ja voit kokeilla sitä ennen virallista julkaisua. Se voidaan määrittää Vine CRM Windows -sovelluksessa avaamalla Asetukset-> Synkronointi-> Microsoft Office 365 ja napsauttamalla sitten Ohjaus siellä.
Tämän tyyppinen synkronointi on paljon nopeampi, siihen sisältyy paljon korjauksia, eikä se koskaan vaadi käyttäjää luomaan erityisiä tunnistetietoja, joita käytetään vain synkronointiin.

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Uutta laskeutumissivujen editorissa

• Voit nyt käyttää fontteja ilmaisesta Google Fontit -luettelosta. Luo URL-osoite tarvittavilla kirjasimilla osoitteeseen https://fonts.google.com/ ja liitä se sitten Sivu-välilehteen. Sen jälkeen voit valita minkä tahansa lisätyn Google-fontin laskeutumissivusi elementeille.

• Lisätty uusi SEO-asetus, SEO URL, jonka avulla voit määrittää lyhyen ja SEO-ystävällisen URL-osoitteen aloitussivullesi.

• Lisää CSS-asetuksia yksittäisille elementeille. Voit nyt pyöristää elementin kulmat käyttämällä Kulman säde-asetusta ja luoda varjostuksen elementille Laatikon varjo -asetuksilla.

Uutta sähköpostitilastoissa

• Lisätty uusi tilastomittari - Meni verkkosivustolle, joka näyttää ihmisten lukumäärän, joka avasi tässä sähköpostissa linkin, joka johti organisaatiosi seuraamalle verkkosivulle. Vierailevan henkilön on hyväksyttävä evästesuostumus (jos sellainen on), jotta tätä määrää voidaan lisätä.

• Lisätty ympyräkaavio Avasi sähköpostin ja Meni verkkosivustolle -tietoihin. Kaavio näyttää erittelyn laitteista, joita sähköpostin vastaanottajat käyttävät avatessaan sähköposteja tai napsauttaessaan verkkosivuston linkkejä.

Parannettu varoitusjärjestelmää

Varoitusjärjestelmä sisältää nyt seuraavat kaksi hälytystyyppiä:

• Punainen hälytys ilmoittaa virheestä MA-määrityksessä tai joidenkin ominaisuuksien väärästä käytöstä. Suosittelemme napsauttamaan ja tarkistamaan nämä heti.

• Käyttöilmoitukset kertovat, miten voit käyttää Vine MA:ta paremmin (katso lisätietoja alla).

Lisätty käyttöilmoituksia

Ilmoitamme sinulle nyt, jos et käytä Vine MA:n parhaita toimintoja. Vain yksi ilmoitus näytetään kerrallaan, ja tärkeimmät ilmoitukset näytetään ensin. Voit sulkea nämä ilmoitukset, ja niitä ei näytetä muutamaan viikkoon uudestaan.

Näin alkuun -velhoa päivitetty

Näin alkuun -velhoa päivitetty niin, että se näyttää paremmalta ja toimii paremmin. Jos olet uusi MA-käyttäjä, suosittelemme, että käynnistät ohjatun toiminnon vasemman päävalikon alareunasta ja seuraat sen ohjeita oppiaksesi ja konfiguroidaksesi Vine MA:n tärkeimmät asetukset. Ohjattu toiminto piilotetaan automaattisesti, kun et enää tarvitse sitä.

Uusi suodatin sähköpostin vastaanottajille

Nyt kun valitset sähköpostin vastaanottajia, voit poistaa ihmiset, jotka ovat saaneet yritykseltäsi tietyn sähköpostin tietyn ajan sisään.

Selkeytetty varoitusta Peruuta tilaus -postituslistasta

Kun lähetät sähköpostia, näet usein varoituksen henkilöistä, jotka puuttuvat Peruuta tilaus -luettelosta. Tätä varoitusta on parannettu ilmoittamaan selkeästi sähköpostin vastaanottajat -kohderyhmä, ja Peruuta tilaus -luettelo, johon kadonneet henkilöt lisätään.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Nyt on paljon helpompaa ja nopeampaa ajoittaa sähköpostin lähettämisen päivämäärä ja kellonaika joko uudella Päivämäärä ja aika -valitsimella tai näppäimistöllä.
  • Nyt luetteloissa tägit näytetään täsmälleen samoin kuin sähköpostilistat ja niillä on samat linkit. Ainoa ero on, että tägeille ei voida luoda segmenttejä.