Vine 21.04

 

Muutokset Vine CRM Windows -sovelluksessa

Office 365 -kokouksia ei enää voi muokata Vinessä

 

Office 365:ssä luotuja ja Vineen O365-kokous tyyppisenä tapahtumana kopioituja kokouksia ei voi enää muuttaa Vine-ohjelmassa. Voit tarkastella Office 365 -kokoustapahtumaa Vinessä ja tarvittaessa hylätä sen poistamalla henkilökohteesi tapahtumasta. Käytä Office 365 -työkaluja tehdäksesi muita muutoksia Office 365-kokouksiin.


Muut parannukset ja korjaukset

Nyt Vine tunnistaa paremmin verkkolinkit, ja voit yksinkertaisesti napsauttaa niitä avataksesi selaimen tai sähköpostiohjelman.


Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Parantunut lomake-editori

Voit nyt helposti asettaa kaikki tekstikenttien värit suoraan editorissa käyttämättä mukautettua CSS:ää.

Seurattujen domainien rajoittaminen

Vine MA:n myöhemmin tulevassa versiossa rajoitamme seurannan vain sinun määrittelemiin verkkotunnuksiin. Sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että jotkut Internet-sivut pilaavat tilastosi kopioimalla seurantakoodin sivuiltasi.

Valmistautuaksesi tähän sinun on annettava domainit, joita haluat Vinen seuraavan Asetuksissa-> Verkkosivusto-> Seuratut domainit

Sähköpostikoon varoitus

Sähköpostitestiraportti sisältää nyt myös koon varoituksen, jos sähköpostin koko on liian suuri joillekin sähköpostiohjelmille. Sinulle ilmoitetaan suurimmista kuvista ja ehdotetuista tavoista pienentää sähköpostin kokoa.

Kuvan koon säätäminen sähköpostiviesteissä


Jotta sähköpostikuvat näkyisivät paremmin ja ennakoitavammin erikokoisilla laitteilla, Vine skaalaa nyt kaikki kuvat oletusarvoisesti 650 kuvapisteen levyisiksi. Normaalisti tämän asetuksen pitäisi toimia hyvin kaikissa kuvissa ja sähköpostisovelluksissa, mutta tarvittaessa voit hallita tätä asetusta kaikille tai yksittäisille kuville sähköpostipohjassa lisäämällä vine-images-max-width attribuutti body tai img tägille.

Sähköpostieditori suosittelee nyt, että kuvien leveyden tulisi olla 650 kuvapistettä (tai uuden asetuksen asettama arvo).