Vine 21.06

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Työkalu kampanjoiden hallintaan

Internet-markkinointikampanja sisältää tyypillisesti monia osia ja vaiheita. Voit nyt käyttää uutta Kampanjat-työkalua kaikkien tiettyyn kampanjaan liittyvien asioiden hallintaan ja tarkistamiseen yhdestä paikasta.
Kun rakennat kampanjaa, voit linkittää sen olemassa oleviin Vine-markkinointiosiin ja luoda uusia osia suoraan Kampanjat-työkalussa. Voit muokata osia Kampanjat-työkalussa tai yksittäisissä Vine-markkinointityökaluissa. Yksi markkinointiosa voidaan linkittää useisiin kampanjoihin sen uudelleenkäyttöä varten tai siitä voidaan helposti luoda erilliset kopiot eri kampanjoille.

Laskeutumissivuja luodaan nyt asettelumallien ja lohkojen avulla

• Nyt on paljon helpompaa luoda erilaisia asetteluja uusista kappaleista: Ensin voit nyt valita asettelumallin Lisää-välilehdeltä ja vetää sitten rakennuspalikoita eri yhdistelmissä Lohko-välilehdeltä.

• Voit nyt asettaa favicon-kuvan SEO-valintaikkunassa näytettäväksi tämän laskeutumissivun selainvälilehdessä.

Uutta Sähköpostin muokkauksessa

• Lisätty Sähköpostit-sivun oikean yläkulman sähköpostipohjan nimeen linkki, jolla sähköpostipohjan saa avattua. Napsauta sitä, jos haluat päivittää taustalla olevaa sähköpostipohjaa.
  • Voit nyt käyttää uutiskirjeen SEO-asetuksia määrittämään miltä se näyttää, kun se jaetaan sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Twitterissä.
  • Nyt kun haluat vain luoda paikkamerkin normaalille Web-linkille, voit yksinkertaisesti valita Ei linkkiä Protokolla-luettelosta joskus hämmentävän risuaita-symbolin "#" sijaan.
  • Lisätty uusi asetuspaneeli Oletusosoiterekisteri Asetukset-> Sähköposti-välilehteen, johon voit syöttää osoiterekisterin, joka yleensä näkyy sähköpostiviestiesi alatunnisteessa. Voit muuttaa tätä erikseen kullekin sähköpostille.

Uudet evästesuostumus-asetukset

• Lisätty ON / OFF-kytkin - Käytä Vinen evästesuostumustoimintoa selventämään milloin Vinen evästesuostumusta käytetään. Kytke se päälle, jotta Vinen evästesuostumustoiminto otetaan käyttöön.

• Poistettu evästesuostumus-teemat, jotka asettivat suostumukselle värejä. Sen sijaan voit nyt vapaasti valita brändisi mukaiset värit evästesuostumusikkunan eri elementeille.

• Valintaruudut, joiden avulla voidaan asettaa vaihtoehtoja, joita ei enää sallita sähköisen viestinnän tietosuoja-asetuksessa, on nyt piilotettu, jos niiden nykyiset asetukset ovat asetusten mukaisia.

Huomaa, että JOS valintaruutujen nykyiset asetukset eivät ole uuden asetuksen mukaisia (esimerkiksi seuraava vaihtoehto on valittu:

sitten näet kyseisen valintaruudun pystyäksesi korjaamaan asetuksen, kun olet valmis. Sen jälkeen valintaruutu häviää lopullisesti.

Parannuksia Automaatioissa

• Lisätty uusi painike Suoritushistoria automaatio-editoriin, jotta sinun ei enää tarvitse palata Automaatio-sääntöjen pääsivulle nähdäksesi avatun säännön suoritushistorian.
  • Lisätty komento näyttämään automaatioloki yleisiin ja henkilöiden listoihin suoritetuista ja parhaillaan käynnissä olevista automaatioista.

• Voit nyt käyttää hakusuodatinta rajoittamaan näytettyjä parametreja On joku seuraavista ehdolle, kun käytät sitä Joko-tai -automaatiotoiminnossa.

Muut parannukset ja korjaukset

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

• Maa-kenttä toimii nyt kunnolla ja sen kieli voidaan asettaa käyttämällä lang HTML-attribuuttia.