Vine 21.10

Uutta Vine CRM:ssä

Raportointi Office 365 -kokouksille

Nyt Office 365:ssä luodut ja Vineen tapahtumina kopioidut kokoukset voidaan raportoida käyttämällä Raportoi-komentoa, joka on käytettävissä hiiren kakkospainikkeen valikossa ja avoimen tapahtuman yläosassa olevassa komentopaneelissa.

Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Useita brändättyjä domaineja

Voit nyt määrittää useita brändättyjä domaineja, jotta kun lähetät markkinointisähköposteja eri brändeillesi rekisteröidyistä verkkotunnuksista, Vine MA päivittää automaattisesti kaikki sähköpostin linkit käyttämään Lähettäjä -osoitteessa käytettyä domainia.
Voit määrittää useita brändättyjä domaineja Asetukset-> Sähköposti-> Sähköpostidomainit -osassa.

Uutta automaatiosäännöissä

  • Kun lisäät automaation toiminnossa [[paikkamerkin]] napsauttamalla , voit suodattaa käytettävissä olevat kentät luettelon yläosassa olevan hakukentän avulla.
  • Kun napsautat Näytä loki -komentoa automaatiohistoriassa, voit valita Näytä sisällytetyt objektit, jos haluat nähdä kaikki automaatiossa käytetyt objektit samalla tavalla kuin voit nähdä ne aiemmin, kun testaat automaatiota.
  • Kun testaat automaatiosääntöä, saatat haluta, että testihenkilösi on osallistujana joissakin tapahtumissa. Voit nyt valita nämä tapahtumat käyttämällä uutta välilehteä Tapahtumat, joka on lisätty Automaation testaus -ikkunaan.

 

Reunan värit Bot-lomakkeissa

Voit nyt asettaa reunojen värit viesteille ja painikkeille bot-lomakkeissasi.

Henkilön tilauksen peruuttaminen listassa

Voit nyt napsauttaa luettelossa olevan henkilön kolmen pisteen valikkoa ja valita sitten Siirrä henkilö markkinointikielto-listaan-komennon, jos haluat poistaa henkilön tästä luettelosta ja lisätä sen Markkinointikielto -listaan. Lisäksi on erillinen komento, joka siirtää kaikki työnantajayrityksen työntekijät Markkinointikielto-listaan.

Muut parannukset ja korjaukset

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

  • Voit nyt asettaa otsikon tekstin värin web-lomakkeella.
  • Kun nyt monistat kampanjan, luodaan erilliset "omat" kopiot kaikista sen osista kopioituun kampanjaan sen sijaan, että käytetään linkkejä lähdekampanjan osiin. Huomaa, että kaikki nämä osan kopiot poistetaan (jos niitä ei ole muutettu), kun poistat koko kopioidun kampanjan.
  • Liidit kohderyhmistä -kampanjalaskuri on nyt linkki, jota klikkaamalla näet kaikki tämän kampanjan tuottamat liidit.

  • Chatin siirto ihmiselle -osa Asetukset-> Chatbot -sivulla ei enää vaadi erityisasetusta näkyäkseen ja on kaikkien käyttäjien saatavilla.