Vine 6.2

Web-lomake -editori

Uusi Web lomakkeet -työkalu jolla voi luoda Web-sivustolle lisättäviä kontaktilomakkeita.

Aiemmin tällaiset lomakkeet piti koodata käsin ja lisätä oikeat JavaScript koodit Web-sivustolle.

Nyt yksinkertainen lomake voidaan suunnitella ja upottaa web-sivulle muutamassa sekunnissa. Työkalu antaa sinulle lyhyen koodin joka lisätään Web-sivulle jonka jälkeen lomake toimii välittömästi.

Tarvittaessa voit säätää lomaketta myöhemmin niin paljon kuin haluat, koska työkalu sisältää paljon ominaisuuksia joilla voi hienosäätää lomakkeen toimintaa ja sisältöä.

Työkaluhakemistoa muutettu

 

Seuraavat muutokset on tehty työkaluhakemistoon jotta käyttäjät löytävät työkalut helpommin:

 • Kaikki työkalut ovat nyt yhdessä paneelissa ja järjestetty aiheittain ryhmiin.
 • Työkaluhakemiston ulkoasu on muuttunut ja ryhmien otsikot ovat nyt kokonaan isoilla kirjaimilla.
 • Työkaluhakemisto sisältää kaikille rooleille vakiona ETSI, OMAT TYÖKALUT, LUOKITTELUT ja MUU ryhmät työkaluja.
 • Lisäksi vakioryhmien lisäksi rooli voi sisältää esimerkiksi SIVUJEN SEURANTA ryhmän markkinoinnin roolissa sekä RAPORTOINTI ryhmän johdon roolissa.

Automaatiosääntöjen muutokset

 • Automaatiokaavion asettelua on parannettu useilla tavoilla.
 • Nyt Lisää yhteys -toiminto sallii yhdistää valitun kohteen paitsi tiettyyn jo tiedossa olevan kohteen lisäksi myös automaatioon sisällytettyihin kohteisiin.
 • Nyt voit personoida automaation lähettämiä sähköpostiviestejä myös automaatioon sisällytettyjen kohteiden mukaan. Tämä voidaan tehdä käyttämällä erityistä syntaksia sähköposteissa.
 • Lähetä sähköposti -toimintoon on lisätty uusi valintalaatikko ”Ryhmittele tilastot”, joka mahdollistaa tämän toiminnon lähettämien sähköpostien ryhmittelyn tilastoissa yhden viestin taakse Viestien tilastot -työkalussa.
 • Nyt on mahdollista käyttää Joko-tai toimintoa tarkistamaan onko automaatioon sisällytetty tapahtuma ”Poissa toimistolta viesti".

Viestin jakaminen moneen lähetysaikaan Sähköpostivelhossa

Nyt voit jakaa Sähköpostivelhon lähettämät sähköpostit lähetettäväksi monessa ajastetussa erässä sen sijaan että kaikki viestit lähetettäisiin kerralla. Tämä voi esimerkiksi auttaa jakamaan liikennettä ja myynnin kuormitusta paremmin.

Palautuneiden sähköpostiviestien parempi tunnistaminen

 

Nyt palautuneet sähköpostit analysoidaan perusteellisemmin, joka auttaa määrittämään palautumisen syyn paremmin ja päättää mitä kyseiselle sähköpostiosoitteelle tehdään jatkossa. Esimerkiksi:

 • Palautuneet sähköpostit (bounced) johtuvat yleensä virheellisestä sähköpostiosoitteesta ja sähköposteja ei enää lähetetä tähän osoitteeseen.
 • Palautuneet (Roskaposti) sähköpostit ovat yleensä niitä, joita vastaanottava palvelin pitää roskapostina. Sähköposteja ei lähetetä tähän osoitteeseen enää tulevaisuudessa.
 • Palautuneet (Muut) sähköposteja voi tulla esimerkiksi kun vastaanottajan sähköpostilaatikko on täynnä eikä voi enää vastaanottaa viestejä. Sähköpostien lähettämistä tähän osoitteeseen jatketaan tulevaisuudessa.