Vine 6.2.5

Uusia tavoitteita henkilöllä

 

Nyt voit asettaa kuukausittaiset myyntipuhelu ja sähköpostitavoitteet henkilökohteen muokkauslomakkeen viimeisellä sivulla.

 

 

Uudet Myynnin ja Johdon Tänään-sivut

 

Myynnin ja Johdon tänään sivuilla on enemmän myyntimittareita, jotka näytetään nyt visuaalisesti palkkeina.

 

 

Myyntikäynnit työkalua on muokattu

 

Myyntikäynnit työkalu on nyt nimeltään Myyntitapahtumat ja sillä voi katsella myyntikäyntien lisäksi myyntipuheluja sekä sähköposteja. Työkalu näyttää, kuinka monta myyntitapahtumaa (käynnit/puhelut/sähköpostit) toteutui yrityksessä verrattuna suunniteltuun.

 

 

Uusi Tarjousraportti-työkalu

 

Tarjousraportti näyttää kuinka monta tarjousta tehtiin verrattuna montako suunniteltiin tehtäväksi. Se sisältää kaaviot jotka näyttävät tarjousten lukumäärät ja kokonaisarvot kuukausittain.

 

 

Uutta Markkinoinnin automaation Web-työkalussa

 

  • Lisätty Tapahtumat sivu. Tämän sivun avulla voit hallita tapahtumia joihin kutsutte kävijöitä. Tapahtumat julkaistaan automaattisesti Vine Extranetissä.
  • Automaatiosäännöt. Nyt voit käyttää Automaatiot-sivua luodaksesi tai muokataksesi useimpia Vine markkinoinnin automaation sääntöjä.
  • Useita korjauksia ja parannuksia.

Lisää tietoja Osoitepalvelussa

 

Käytettävien yhteystietojen määrä Vine Osoitepalvelussa on kasvanut yli kaksinkertaiseksi, päättäjien kokonaismäärä on nyt yli 380 tuhatta. Noin 200 tuhannella näistä henkilöistä on sähköpostiosoite.

 

 

Parempi peruuta tilaus -sivu Extranetissä

 

Nyt peruuta tilaus -sivu ei näytä valintaruutuja kun on vain yksi uutiskirje jonka voi peruuttaa.