Vine 6.2.7

Uutta Markkinoinnin automaation Web-työkalussa

 

Uutta Markkinoinnin Automaatiosäännöissä

Nyt voit käyttää Sisällytä kohde automaatioon toimintoa lisätäksesi kohteen mukaan automaatioon. Esimerkiksi, voit sisällyttää myyntiprojektin yhteyshenkilön ja lähettää kyseiselle henkilölle sähköpostia tai SMS-viestin. Sen jälkeen kun kohde on lisätty automaatio, se näkyy Tee tämä toiminto valikoissa automaation seuraavissa toiminnoissa.

JOKO/TAI ehtoihin on lisätty seuraavat kolme ehtoa:

  • Kohde on olemassa. Mahdollista tarkistaa, onko mukaan lisätty kohde olemassa tietokannassa.
  • Avasi sähköpostin. Mahdollista tarkistaa onko automaatiossa oleva henkilö avannut sähköpostin joka on lähetetty tästä automaatiosta.
  • Klikkasi linkkiä viestissä Mahdollista tarkistaa onko automaatiossa oleva henkilö klikannut sähköpostin linkkiä joka on lähetetty tästä automaatiosta.

Nyt voit käyttää Yhdistä haarat toimintoa yhdistämään Kyllä ja ei oksat JOKO/TAI toiminnosta takaisin yhdeksi automaatiosarjaksi.

Voit nyt määrittää Lähetä sähköposti -toiminnon lähettämään yksinkertaisen tekstimuotoisen sähköpostin. Valitse Lähetä pelkkä sähköposti ja kirjoita sähköpostin aihe ja sisältö.

 

Uutta lähetä sähköpostia -työkalussa

Nyt kun lähetät sähköpostin useassa erässä, myös tilastoissa koko lähetys on koottu yhdeksi avattavaksi tilastoriviksi. Voit siis tutkia sähköpostin tilastot kunkin erikseen kullekin erälle sekä yhdistetyn tilaston kaikista näistä eristä.