Vine 6.2.8

Uutta Markkinoinnin automaation Web-työkalussa

 

Henkilönäkymä

 

Nyt voit napsauttaa henkilöä missä tahansa työkalussa ja avata näkymän, jossa luetellaan henkilön tiedot, automaatiot, jotka tämä henkilö on käynnistänyt ja luettelo tämän henkilön markkinointitoimista. Jos henkilön laukaisema automaatio on edelleen käynnissä (tai odottamassa), voit lopettaa sen.

 

Uutta Web-lomakkeiden asetuksissa

  • Yksinkertaisempi Google Analytics. Google Analytics -asetusten määrittäminen on nyt paljon helpompaa. Sinun tarvitsee vain syöttää luokan ja toimintojen nimet lähetettävälle tapahtumalle, kun Lähetys-painiketta napsautetaan.
  • Asetus pois käytöstä. Nyt, kun asetuksen valintaruutu tyhjennetään, asetus poistetaan käytöstä ja kaikki siihen liittyvät kontrollit poistetaan myös käytöstä.

Automaatiosääntöjen toimivuutta parannettu

Automaatiosääntö-editori on testattu huolellisesti ja siihen on tehty useita korjauksia. Nyt on helpompi luoda uusia ja muokata olemassa olevia automaatiosääntöjä.

 

Seuraavassa versiossa: Uudet Vine Extranet-sivut

Vine Extranet -sivut päivitetään seuraavassa Vine-versiossa. Jokaisella sivulla on yksinkertaisempi ulkoasu, jossa keskitytään vain yhteen aiheeseen ja jonka värityksiä yms voit muokata markkinointiautomaation työkalun asetuksissa.