Vine 6.3

Uutta Markkinoinnin automaation Web-työkalussa

Uudet Vine Extranet-sivut

Vine Extranetin sivuja on päivitetty. Jokaisella sivulla on nyt yksinkertaisempi sisältö, jossa keskitytään vain yhteen aiheeseen ja jonka värityksiä yms voit muokata markkinointiautomaation työkalun asetuksissa.

Henkilönäkymän parannukset

Henkilön yhteenvetonäkymää on parannettu:

• Nyt kaikki tägit ja postituslistat näkyvät omassa osiossaan. Voit helposti poistaa henkilöltä tägin tai poistaa sen sähköpostilistalta.
  • Markkinointitoimet ryhmitellään lähetettyjen sähköpostiviestien avulla ja vierailutilastot ryhmitellään päivittäin.

Automaatiosääntöjen testaus

Nyt on mahdollista klikata TESTAA-painiketta henkilöautomaatiossa ja tarkistaa, toimivatko kaikki toiminnot oikein. (Testissä on joitain rajoituksia: esimerkiksi odotukset ohitetaan testeissä, kaikki sähköpostit lähetetään nykyiselle käyttäjälle.)

Excel-tiedoston tuonti sähköpostilistaan

Nyt voit tuoda uusia (tai päivittää olemassa olevia) yhteystietoja Excel-tiedostosta suoraan postituslistalle. Sinun täytyy käyttää valmista Excel-pohjaa, joka pitää ensin ladata.

Uusi sähköpostitilasto - liidien määrä

Uusi tilasto, liidien määrä, kerätään nyt kaikille uusille sähköposteille. Tilasto näyttää kuinka monta liidiä sähköposti tuotti.

Tärkeimmät korjaukset ja muut muutokset

• Vine päivityspalvelua on korjattu, jotta se käynnistyisi nyt kaikissa tietokoneissa järjestelmän uudelleenkäynnistyksen jälkeen.
  • Microsoft Windows Server 2016 on nyt tuettu.
  • Microsoft Windows Vistaa ei enää tueta.
  • Markkinointiautomaation käyttöliittymä on lokalisoitu venäjäksi