Vine 6.3.1

Uutta Markkinoinnin automaation Web-työkalussa

 

Lisätty kuvankäsittelytoimintoja

Kuvanmuokkaus on nyt sisäänrakennettuna sähköpostieditoriin. Kun napsautat kuvaa, näet työkalupalkin, jossa on muutamia kuvankääntökomentoja ja Muokkaa kuvaa -painike, jonka avulla voit avata kuvanmuokkaus-ikkunan, jossa voit hienosäätää kuvaa.

Sähköpostin aukioloaikojen visuaalinen analysointi

Nyt kun napsautat ”Avasi sähköpostin" -linkkiä, sivulla näkyy ympyräkaavio, joka näyttää visuaalisesti kuinka moni on vain poistanut sähköpostin, kuinka moni silmäili sen läpi ja kuinka moni luki sen.

Uusia Vine Asiakas-web -sivuja

Uusille Asiakas-web -sivuille on lisätty tuki. Voit nyt käyttää sähköpostilinkkejä, jotka näyttävät asiakkaalle Kyselylomakkeen.

Uutta Lataa Osoitepalvelusta

Uusi asetus, Rajoita Latausta, on lisätty määrittämään miten Osoitepalvelu lataa henkilöitä sähköpostiosoitteiden saatavuuden mukaan. Voit käyttää asetusta valitsemalla:

  • Lataa kaikki henkilöt, jos haluat ladata kaikki löydetyt henkilöt riippumatta siitä, onko heillä sähköpostiosoitteita vai ei.
  • Lataa henkilöt joilla on sähköposti tai sähköposti voidaan generoida, jos haluat ladata kaikki löydetyt henkilöt, joilla on joko sähköpostiosoitteet tai Vine voi generoida sen. Tällöin kaikilla ladatuilla henkilöillä on sähköpostiosoite joka on joko alkuperäinen Vinen generoima.
  • Lataa henkilöt joilla on sähköposti, jos haluat ladata vain henkilöitä, joilla on sähköpostiosoitteet Osoitepalvelussa.

Yläosan laskurit nyt linkkejä lisätietoihin

Nyt tärkeimpien sivujen yläosassa näkyvät tilastolaskurit ovat linkkejä, joita voit napsauttaa nähdäksesi yksityiskohtaisen listan mistä tilasto koostuu.

Parempia nimiä "Lisää" -linkeille

Jotkut "Lisää" -linkit avautuivat uusille sivuille sen sijaan, että samassa taulukossa näytettäisiin lisää tietoa. Tällaiset "Lisää" -linkit on nyt nimetty niiden avaamien sivujen nimillä.

Kuva sähköpostista sähköpostilistassa

Nyt lähetetyistä viesteistä näytetään esikatselukuva kunkin sähköpostiviestin vieressä lähetettyjen sähköpostiviestien luettelossa. Voit nopeasti siirtää hiiren osoittimen kuvien päälle nähdäksesi, mitä jokaisessa sähköpostissa oli.

(Huomaa, että esikatselukuvat tulevat näkyviin vain sellaisille sähköpostiviesteille, jotka on luotu tai päivitetty markkinointiautomaation 6.3.1 tai uudemmissa versioissa.)

Kohderyhmän jäsenten nopeampi laskenta

Kohderyhmän jäsenten määrän laskentaa on optimoitu merkittävästi. Nyt jopa kymmenien tuhansien jäsenten tapauksessa laskenta kestää muutaman sekunnin.

Lähetä HTTP-pyyntö automaatiotoiminto

Lisätty uusi automaatiotoiminto, joka mahdollistaa HTTP-pyynnön suorittamisen mihin tahansa verkkopalveluun. HTTP-pyyntöjen avulla voit joustavasti kommunikoida esimerkiksi ulkopuolisten REST-palveluiden kanssa tai muiden ulkoisten verkkopalvelun kanssa.

Tärkeimmät korjaukset ja muut muutokset

  • Korjattu useita Mac Safarin selaimessa tapahtuneita ongelmia.

Uutta Vinessä

Outlook-tapahtumien tallentaminen Vineen

Jos et käytä ActiveSync-synkronointia, voit tallentaa tapahtuman suoraan Outlookista Vineen.