Vine 6.3.2

Uutta Markkinoinnin automaation Web-työkalussa

 

Excel-export toiminto sähköpostilistoissa ja tapahtumissa

Nyt voit viedä sähköpostilistan jäseniä tai tapahtuman osanottajia Excel-tiedostoon napsauttamalla kuvaketta. Tarvittaessa voit muokata Excel-tietoja ja tuoda tiedoston takaisin Vineen päivittääksesi henkilöiden ja yritysten tietoja.

Sivujen seuranta-optio Web-linkkejä varten

Uusi valintaruutu, Sivujen seuranta, on lisätty tavallisille Web-linkeille sähköposti-editorissa. Oletusarvoisesti se on valittu ja tarkoittaa, että linkin osoite sisältää erityisiä Vine-parametreja sivukäyntien seuraamiseen. Poista sivujen seuranta mikäli et halua sivustoseurantaa tai sivut eivät pysty seuraamaan linkkikäyttöä.

Automaattinen tietosuojasivu

Vine osaa nyt tuottaa EU:n vaatiman tietosuojasivun. Sinun tarvitsee vain syöttää yrityksesi tiedot Asetukset-sivun Yrityksen Tiedot -osiossa ja tietosuojasivu luodaan automaattisesti sinulle. Voit esikatsella sivua ennen käyttöä.

Linkki tuotettuun tietosuojasivuun voidaan lisätä sähköpostipohjiin, esim. alatunnisteeseen.

Sähköpostiosoite -asetukset

Uudessa Sähköpostiosoite-osiossa voit määritellä sähköpostiosoitteet joita käytetään markkinointiviestien lähettämisessä:

  • Vine-sähköpostiosoitteesi. Tämä on sähköpostiosoitteesi, jonka Vine on luonut yrityksellesi ja käyttää sitä vastausten käsittelyyn. Normaalisti haluat luoda oman vastausosoitteen sähköposteillesi automaattisesti luodun sijaan. Voit luoda oman postilaatikon teidän omalle sähköpostipalvelimelle ja määrittää sen lähettämään sähköpostiviestit Vine-sähköpostiosoitteeseesi. Sitten Vine pystyy lukemaan ja käsittelemään kaikki sähköpostiviesteihin lähetetyt vastaukset.
  • Välittävä sähköpostiosoite. Tähän sinun on annettava sähköpostiosoite, jonka olet määrittänyt omalle sähköpostipalvelimelle käytettäväksi sähköpostiviestien vastausosoitteena. Napsauta Testaa sähköpostin välitys -painiketta, jos haluat varmistaa, että Vine-sähköpostiviestien edelleenlähetys on määritetty oikein. Huomaa, että testi voi kestää muutaman minuutin. Vihreä hyväksyntämerkki tulee näkyviin, jos testi menee läpi.
  • Kutsu ystävä-sähköpostiosoite Tämä on lähettäjän osoite jota käytetään kutsu ystävä -toiminnossa. Napsauta TESTAA KUTSU YSTÄVÄ SÄHKÖPOSTIA, jos haluat tarkistaa, että kutsun vastaanottaja näkee haluamasi lähettäjän sähköpostiosoitteen.

Tägien käyttö Sähköpostin vastaanottajien valinnassa

Nyt voit valita tägin avulla henkilöt markkinointisähköpostisi kohderyhmäksi. Henkilöt voidaan merkitä (lisätä tägi) automaatiosäännöissä.

Uusia Vine Asiakas-web -sivuja

Uusille Asiakas-web -sivuille on lisätty tuki. Voit nyt käyttää sähköpostilinkkejä, jotka näyttävät asiakkaalle Kutsu ystävä-sivun. Tämän sivun avulla vastaanottaja voi antaa yhteystiedot ja lähettää kutsun tapahtumaan haluamalleen henkilölle. Kutsuviesti sisältää linkin Web-sivulle, jossa tapahtumaan voi ilmoittautua.