Find By Name tool Top Toolbar Left Toolbar History panel Status panel Tool panels Right-click menu View area

Vine työpöytä

SuljettuVinestä

Vine on työväline, jonka avulla voidaan hallita yrityksen liiketoimintoja, kuten asiakas- ja yhteystietoja, suunnitella ja seurata projekteja sekä järjestää tapaamisia. Käyttäjällä on selvä rooleihin perustuva ympäristö joka piilottaa kaiken monimutkaisen tekniikan sen takana. Kalenteri, tehtävälistat, haut, puhelinpalvelu, kattava raportointi ja joukko muita työkaluja ovat vain hiiren napsautuksen päässä.

SuljettuVinen käyttö

Vine on helppokäyttöinen, jos tunnet Windowsin perustoimintoja, kuten kohteen kaksoisnapsauttaminen sen avaamiseksi, hiiren oikealla näppäimellä klikkaaminen siihen liittyvien toimintojen suorittamiseksi, vedä ja pudota-toiminto kohteiden kopioimiseen tai siirtoon jne.

Napsauta mitä tahansa kohtaa alla olevassa Vinen työpöytäkuvassa saadaksesi lisätietoa siitä.