Vinen Palvelintietokanta

Vine asiakashallintajärjestelmässä tiedot tallennetaan Vine keskustietokantaan, joka toimii Oraclessa. Sen avulla käyttäjät voivat käyttää samoja jaettuja tietoja kaikista Vinen sovelluksista.

Vine toimii sekä yhteydessä palvelimeen tai ilman palvelinyhteyttä. Ilman palvelinyhteyttä tiedot tallentuvat paikalliseen tietokantaan, josta ne päivittyvät palvelintietokantaan seuraavan kerran kun kytkeydyt palvelimelle. Lisätietoja Vinen paikallisesta tietokannasta ja päivittämisestä löydät Paikallinen tietokanta ja palvelimen synkronointi Liitteet-osiosta.