Vine TAPI-ohjelmisto- ja laitteistovaatimukset

Tässä listassa näet yhteenvedon kaikista laitteisto- ja ohjelmistovaatimuksista, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin voit käyttää Vinen TAPI-toimintoja:

• Microsoft TAPI asennettuna tietokoneeseen. Kaikki yllä mainitut Microsoft Windows versiot sisältävät TAPI-version joka sopii Vineen.

• TAPI-yhteensopiva puhelinlaite.

• TAPI-ajuri (TSP). Sinun tulee tarkistaa oman TAPI-laitteesi tiedot voidaksesi onnistuneesti asentaa sen TAPI-ajurin.