Vine Puhelin-toiminnon arkkitehtuuri

Vinen puhelintoiminto on erikseen lisensoitu Vinen osa, joka on saatavissa vain niille käyttäjille, jotka kuuluvat Vine Puhelinkäyttäjien lisensoituun ryhmään.

TAPI-tuki

Vinen pöytäpuhelintuki perustuu Microsoftin Telephony Application Programming Interfaceen, TAPIin, joka on tarjolla kaikissa nykyaikaisissa Microsoft Windows järjestelmissä.

Vine ei anna käskyjä suoraan puhelinlaitteelle. Se kommunikoi sen sijaan Windowsin TAPI-rajapinnan kanssa, joka piilottaa kaikki laitekohtaiset erilaisuudet Vineltä. Windowsin TAPI-rajapinta keskustelee laitekohtaisen ajurin kanssa joka yleensä tulee laitteen mukana. Tämä arkkitehtuuri varmistaa, että Vine tukee mitä tahansa TAPI yhteensopivaa laitetta:

TAPIa käytetään alustariippumattomana puhelinratkaisuna.

Matkapuhelintuki

Käyttämällä Vine Mobile TAPI moduulia, voi Vine kommunikoida matkapuhelimen kanssa. Jos puhelimesi tukee Bluetooth -teknologiaa ja tietokoneessasi on USB-portti, helpoin tapa yhdistää puhelin tietokoneeseesi on käyttää Bluetooth USB adapteria.