WWW-sivujen tapahtumat

WWW-sivujen tapahtumat -työkalu näyttää kaikki markkinointitoimenpiteet reaaliaikaisina.

Myöhemmin nämä toimet analysoidaan ja ryhmitellään sähköpostistatistiikka-työkalulla.

Poista Jatkuva päivitys, jos et halua saada reaaliaikaisia päivityksiä.

Voit rajoittaa näytettävien toimintojen määrän käyttämällä fiidi-ikkunan yläosassa olevia suodattimia.

Näytä-luettelosta voit valita mitä aktiviteetteja haluat näkyviin:

• Kaikki - jos haluat nähdä kaikki aktiviteetit

• Tunnistetut – jos haluat nähdä ainoastaan Vinen tietokannassa tunnistettujen henkilöiden aktiviteetit.

• Omat yhteystiedot – jos haluat nähdä vain Omat kontaktit -luettelossa olevien ihmisten toimenpiteet.

• Omat tapahtumat – jos haluat nähdä vain ne sähköpostitapahtumat, joista olet vastuussa.

Valitse, kuinka pitkältä aikaväliltä haluat tarkastella markkinointitoimenpiteitä:

Jos haluat nähdä Vine-käyttäjien toimenpiteet, tyhjennä Suodata käyttäjät -valinta. (Kyseessä on oletusvalinta.)

Markkinointiaktiviteetteja voidaan nyt rajata suodattimen avulla. Syötä suodattimeen merkkijono ja näet vain rivit jotka sisältävät sen:

Taulukossa, jossa toiminnot näytetään, on seuraavat sarakkeet:

• Luontipäivä – toimenpiteen aika

• Sähköposti - sähköpostin otsikko josta käyttäjä tuli verkkosivustolle.

• Nimi – Henkilön suku- ja etunimi, mikäli henkilö on tunnistettu. Jos henkilöä ei ole tunnistettu, näkyy henkilön työaseman domain-nimi.

• Tilastolaji Samaa tyyppiä käytetään sähköpostistatistiikassa. Yleisimpiä tyyppejä ovat:

• Avatut sähköpostit – henkilö on avannut markkinointisähköpostin sähköpostiohjelmassa.

• Napsautti sähköpostissa ollutta linkkiä – henkilö on klikannut markkinointisähköpostissa ollutta linkkiä.

• Web-sivulla käynti – sivu on avattu seuratulla www-sivulla.

• Vieraillut julkaistuilla sivuilla – henkilö on avannut sähköpostissa linkkinä olleen dokumentin

• Yritys - Henkilön yritys

• Info - riippuu tilastotyypistä. Esimerkiksi ”Avasi sähköpostin" sisältää käytetyn sähköpostiohjelman, ”Kävi web-sivulla" sisältää katsotun web-sivun osoitteen (URL) ja ”Kävi julkaistulla sivulla" sisältää dokumentti kohteen ID:n.

• Kesto – sähköpostin tai www-sivulla käynnin kesto

• Liidipisteet. Kuinka monta liidipistettä on asetettu kyseiselle toiminnolle.