Prospektit

Prospektit ovat henkilöitä, joilla ei ole työpaikkayhteyttä, tai yritys, jossa he ovat töissä, ei ole Asiakas-tyyppinen. Lisäksi on oltava mahdollista ottaa yhteyttä potentiaaliseen asiakkaaseen sähköpostitse (tämä tarkoittaa, että potentiaalinen asiakas ei ole peruuttanut markkinointiviestien tilausta ja sillä on kelvollinen sähköpostiosoite).

• Määrä - näyttää prospektien kokonaismäärän. Näyttää myös sellaisten yritysten määrän, joiden tyyppi ei ole Asiakas.
  • Sähköpostit - näyttää kuinka monta sähköpostia lähetettiin tällä työkalulla mahdollisille asiakkaille viimeisten 30 päivän aikana.
  • Sivunäytöt - näyttää kuinka monta kertaa asiakkaat ovat avanneet Web-sivustolla sivun viimeisten 30 päivän aikana.
  • Drip-sähköpostit - näyttää kuinka monta sähköpostiviestiä automaatiot ovat lähettäneet asiakkaille viimeisten 30 päivän aikana.
  • Liidit - näyttää kuinka monta liidiä syntyi prospekteista viimeisten 30 päivän aikana. Liidi on automaation tekemä liidipuhelu tai myyntipuhelu -tyyppinen tapahtuma.

Kaaviot

Kaavio sisältää seuraavat tiedot:

• Sähköpostit - kuinka monta sähköpostia on lähetetty asiakkaille käyttäen Sähköpostit-työkalua.
    Tämä laskuri laskee N:lle vastaanottajalle lähetetyn sähköpostiviestin N:ksi lähetetyksi sähköpostiksi. (Sähköpostin vastaanottajien lukumäärä näkyy Määrä-arvona Lähetä sähköposti -sivulla.)
  • Avaukset - kuinka monta sähköpostia avattiin.
    Tämä laskuri kasvaa, kun vastaanottaja avaa sähköpostin ensimmäistä kertaa. Se ei kasva, kun sama vastaanottaja avaa saman sähköpostiviestin uudelleen.
  • Klikkaukset - kuinka montaa sähköpostilinkkiä klikattiin.
    Tämä laskuri kasvaa, kun vastaanottaja napsauttaa mitä tahansa sähköpostin linkkiä ensimmäistä kertaa. Se ei kasva, kun sama vastaanottaja napsauttaa uudelleen mitä tahansa (samaa tai muuta) linkkiä samassa sähköpostissa.

Sivunäytöt - näyttää kaavion siitä, kuinka monta www-sivua prospektit ovat avanneet sivustoltasi.

Lähetetyt Drip-sähköpostit - näyttää kaavion automaatioiden prospekteille lähetetyistä sähköpostien lähetysmääristä, kaavion avatuista sähköpostien määristä ja kaavion klikkauksista sähköposteissa.

Aktiiviset henkilöt -kaaviossa näytetään määrät kuukausittain asiakkaista saaduille liideille, sivustolla käyneiden henkilöiden määrä, linkkiä napsauttaneiden henkilöiden määrä sekä tapahtumiin ilmoittautuneiden henkilöiden määrä.

Viimeiset liidit -taulukossa näkyy viimeisimmät mahdollisista asiakkaista luodut liidit. Napsauta Lisää nähdäksesi noin sata viimeisintä liidiä.

Parhaat liidit -taulukko näyttää korkeimmat pisteet omaavat liidit. Napsauta Lisää nähdäksesi noin sata parasta liidiä.