WWW-sivusto

Yläosan laskurit näyttävät:

• Sivunäytöt - näyttää kuinka monta kertaa sivu on avattu web-sivustollasi viimeisten 30 päivän aikana.
  • Kaikki kävijät - näyttää viimeisen 30 päivän aikana vierailleiden yksittäisten henkilöiden määrän.
  • Tunnistetut kävijät - kuinka monta Vinen tietokannasta tunnistettua henkilöä on vieraillut sivustollasi.
  • Liidit - näyttää kuinka monta myyntiliidiä syntyi viimeisten 30 päivän aikana.

Vierailijat-kaavio näyttää seuraavat kuvaajat:

• Tunnistamattomat kävijät - kuinka monta tuntematonta kävijää sivustollasi on kuukausittain vieraillut.
  • Tunnistetut kävijät - kuinka monta Vinen tietokannasta löytyvää henkilöä on vieraillut sivustollasi joka kuukausi.
  • Liidit - kuinka monta liidiä luotiin kussakin kuussa.

Saapuminen -kaavio näyttää mistä kävijät tulivat sivustolle.

Parhaat sivut -näkymässä näet ne sivut, joilla on vierailtu eniten. Napsauttamalla Sivujen pisteet -painiketta voit avata Sivujen pisteet -sivun, jolla voit määrittää viittauspistearvot sivustosi verkkosivuille.

Viimeiset kävijät -taulukko näyttää henkilöt, jotka ovat äskettäin vierailleet sivustollasi. Napsauta Tapahtumat nähdäksesi yksityiskohtaisen luettelon verkkosivustojen toiminnoista.