Kansion luominen tai muokkaaminen

Luominen

Luodaksesi uuden kansion joka kuuluu kansioryhmään:

1. Valitse kansiollesi sopiva pääkansioryhmä.

.

2. Vie hiiri plus ikonin päälle vasemmassa työkalupalkissa ja valitse kansio tai valitse mikä tahansa kansio ja sen jälkeen oikotievalikosta Uusi.

3. Syötä Nimi-kenttään kansion nimi.

4. Jos muut kansiokentät eivät ole sinulle tuttuja, lue Kansion kentät -luku.

5. Valitse Sisältölaji-valikosta kansion kohteiden laji.

6. Poissulkeva rastitusruutu on mahdollinen vain niille kansioille, jotka sisältävät muita kansioita. Saat sen näkyviin valitsemalla Sisältölaji -valikosta Kansio-Kuuluu.

7. Voit muuttaa kansioryhmää tai syöttää kokonaan uuden kansioryhmän käyttämällä kansioryhmä-laatikkoa. Jos et muista pääkansion nimeä tarkasti, voit kirjoittaa siitä vain osan, jolloin Vine avaa listan kansiot, jotka vastaavat antamaasi nimen osaa.

8. Valitse Näkyvyys-valikosta käyttäjäryhmä, joille sallit kansion käyttöoikeuden.

9. Valitse Muokkaus -valikosta käyttäjäryhmä, jolle sallit kansion asetusten muuttamisen..

10. Napsauta Tallenna.

Muokkaus

Jos haluat muokata kansiota, napsauta sitä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Muokkaa oikotievalikosta.

Jos kansio on jo auki, voit kaksoisnapsauttaa sitä sen tietosisäikkunassa avataksesi muokkauslomakkeen.