Palvelupyynnön luominen tai muokkaaminen

Luominen

Voit luoda palvelupyyntöjä käyttämällä Palvelut -välilehdeltä löytyvää Tehtäväluettelo samalla kun työstät Työlistasi tehtäviä.

Voit myös luoda palvelupyyntöjä samalla tavalla kuin muitakin kohteita.

Uusi palvelupyyntö luodaan viemällä hiiri plus-merkin päälle vasemmassa työkalupalkissa, ja valitsemalla Uusi palvelupyyntö, tai valitsemalla mikä tahansa palvelupyyntö ja sen jälkeen oikotievalikosta Uusi palvelupyyntö. Palvelupyynnön muokkauslomake avautuu.

Yhteenveto-välilehti

Tämä välilehti sisältää yleistä tietoa palvelupyynnöstä.

Voit luoda palvelupyyntöön liittyvän tapahtuman napsauttamalla Lisää tapahtuma-painiketta:

Asiakas-osa

Asiakkaan välilehdellä voit liittää tämän palvelupyynnön asiakasyritykseen ja yhteyshenkilöön

Yksityiskohdat-osa

Tiedot-välilehdessä voit syöttää lisätietoja ongelmasta sekä määritellä tehdyn ratkaisun.

Muokkaus

Jos haluat muokata olemassa olevaa palvelupyyntöä, napsauta sitä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Muokkaa oikotievalikosta.

Jos palvelupyyntökohde on jo auki, voit kaksoisnapsauttaa sitä avataksesi muokkauslomakkeen.