Tapahtuman luominen tai muokkaaminen

Luominen

  • Uusi tapahtuma luodaan viemällä hiiri plus ikonin päälle vasemmassa työkalupalkissa ja valitsemalla tapahtuma tai valitsemalla mikä tahansa tapahtuma ja sen jälkeen oikotievalikosta Uusi. Näytölle avautuu tapahtuman muokkauslomake.

  • Voit luoda uuden tapahtuman Kalenteri-työkalun avulla. Vedä tapahtuman aloitusajankohdasta sen päättymisajankohtaan. Kalenterin päälle avautuu Uusi Tapahtuma -ikkuna, jossa näkyvät valitsemasi päivämäärä ja kellonaika.

  • Sinun ja kalenteriin luomasi tapahtuman välille tulee aina vastuuyhteys, kalenterissa olevien henkilöiden ja tapahtuman välille osallistujayhteys ja muille kalenterissa oleville kohteille niihin sopiva yhteys. Vain kansioille ei tule yhteyttä tapahtumaan, mutta kaikki niiden jäsenet yhdistyvät tapahtumaan osallistujina.

  • Tapahtuma voidaan luoda myös vetämällä sähköpostiviesti Microsoft Outlookista tai tekstiä esimerkiksi sähköposti- tai tekstinkäsittelyohjelmasta minkä tahansa Vine-kohteen päälle. Tämä ominaisuus vaatii, että sekä lähdeohjelma että käyttöjärjestelmäsi tukee "vedä ja pudota” toimintoa ja että se on päällä.

Täytä tapahtuman kentät ja napsauta Tallenna. Jos haluat lisätietoa kentistä ja niiden käytöstä, katso Tapahtuman kentät-kappale

Muokkaus

Jos haluat muokata tapahtumaa, napsauta sitä hiiren oikealla näppäimellä ja valitse Muokkaa oikotievalikosta.

Jos tapahtumakohde on jo auki, voit kaksoisnapsauttaa sitä avataksesi muokkauslomakkeen.