Tallennetut haut

Tallennetut haut ovat tietokantahakuja ja ne luodaan ja tallennetaan käyttämällä Laajennettu Haku ikkunaa.

Uuden haun luominen

Uusi tallennettu haku luodaan seuraavasti:

1. Napsauta Tallennetut haut LUOKITTELUT-paneelissa avataksesi Tallennetut haut -työkalun.

2. Napsauta Tallennetut haut välilehdeltä Uusi Tallennettu haku. Näytölle avautuu Laajennettu haku.

3. Syötä tallennetun haun nimi Nimi-kenttään.

4. Valitse Laji-valikosta tallennetulle haulle laji. Tallennettujen hakujen lajeja voi luoda ja muuttaa Vine ylläpitäjä.

5. Luo haku jota tarvitset. Jos tarvitset ohjeita Laajennetun haun käyttämiseen, katso Laajennettu haku osaa Työkalujen käyttö kappaleesta.

6. Käytä Näkyvyys- ja Muokkaa-asetuksia määrittämään, kuka voi vastaavasti tarkastella ja muokata hakua.

7. Napsauta hiirellä Tallenna tallentaaksesi haun. Huomaa että et voi suorittaa hakua tässä ikkunassa.

Kohderyhmä-työkalussa voit käyttää vain tallennettuja hakuja jotka palauttavat yrityksiä tai henkilöitä.

Haun monistaminen

Monistaaksesi haun napsauta hiiren oikealla näppäimellä hakua ja valitse valikosta Monista.

Tallennetun haun muokkaus

Napsauta hiiren oikealla näppäimellä hakua ja valitse valikosta Muokkaa.

Tallennetun haun suorittaminen

Jos haluat hakea tallennetun haun tulokset, kaksoisnapsauta hiirellä hakua tai valitse hiiren oikealla näppäimellä Suorita.

Tallennetun haun poistaminen

Napsauta hiiren oikealla näppäimellä hakua ja valitse valikosta Poista.