Vine 21.02

 

Uutta Vine CRM:ssä

MS Office 365 replikointi

 

ActiveSync -synkronoinnin lisäksi, on nyt uusi paljon nopeampi synkronointitoiminto, joka kopioi kalenterit Vinen ja Microsoft Office 365:n (Online Exchange) välillä.

Uusi synkronointi on suunnattu ensisijaisesti Office 365 -käyttäjille, jotka haluavat aloittaa tapahtumiensa synkronoinnin Vinen kanssa tai käyttävät monivaiheista autentikointia O365:ssä tai heillä on ongelmia nykyisen ActiveSyncin kanssa.

Aloita uuden synkronoinnin määrittäminen Vine CRM for Windows -sovelluksessa tai Vine Sales -verkkosovelluksessa avaamalla Asetukset->Synkronointi->Microsoft Office 365.

 


Uutta Markkinoinnin Automaatiossa

Dynaaminen teksti laskeutumissivulla

Voit nyt lisätä laskeutumissivulle erityisiä "Dynaaminen teksti" -paikkamerkkejä, jotka korvataan lennossa napsautetun verkkolinkin lopussa olevilla URL-parametriarvoilla.

Vinen dynaaminen teksti yhdistettynä dynaamiseen avainsanan lisäämiseen mainosalustojen, kuten Google Adsin, mainoksiin voi saada aloitussivusi tekstin vastaamaan automaattisesti tiettyjä avainsanoja, jotka käyttäjä kirjoitti hakuun.

 

Nopeammat kaaviot ja laskurit

Tilastojen käsittelyalgoritmeja on parannettu siten, että nyt kaikki kaaviot ja laskurit näkyvät melkein välittömästi kerättyjen ja näytettyjen tietojen määrästä riippumatta.

Uutta sähköposti- ja sähköpostipohjaeditorissa

  • Voit nyt muuttaa painikkeiden värejä ja kappaleen taustavärejä, jos käytät sähköpostipohjia, jossa uusi Salli sähköpostin värien muuttaminen -asetus on käytössä.

  • Voit nyt yksinkertaisesti vetää ja tiputtaa kappaleita vaihtaaksesi niiden paikkoja sähköposti- ja pohjaeditorissa.

Parannuksia ja korjauksia

Tehty useita parannuksia ja korjauksia. Tärkeimmät muutokset ovat:

  • Lisätty Tehtävä -sarake tapahtuman osallistujaluetteloon.
  • Tällä hetkellä valittu rivi sähköpostin tilastojen viestin tiedoissa ja tarkoissa tiedoissa on nyt korostettu, jotta voit napsauttaa oikeaa riviä.