Liidit

Liidi nostetaan, kun Nosta liidi automaatiotoiminto suoritetaan.

Näyttää nostettujen liidien määrän tänään, tällä viikolla, tässä kuussa, ja tällä neljänneksellä.

Liidit -kaavio näyttää kuukausittain nostettujen liidien määrät.

Saapuminen -kaavio näyttää mistä liidit tulivat sivustolle.

Hylätty kaavio näyttää, kuinka monta viittausta hylättiin kuukaudessa ja mistä syystä. Liidit voidaan hyväksyä tai hylätä Vine Sales -sovelluksessa.

Viimeiset liidit -taulukossa näkyy viimeisimmät nostetut liidit. Napsauta Lisää nähdäksesi noin sata viimeisintä liidiä.

Parhaat liidit -taulukko näyttää korkeimmat pisteet omaavat liidit. Napsauta Lisää nähdäksesi noin sata eniten pisteitä kerännyttä liidiä.