Zapier-integraatio

Voit käyttää Zapierin Vine-triggereitä ja toimia integroidaksesi kaikkiin Zapierin tukemiin ulkoisiin järjestelmiin.

Tällä hetkellä seuraavia herättämiä tuetaan:

• Uusi liidi Käynnistyy, kun uusi liidi luodaan tai hyväksytään Vinessä.
  • Uusi Henkilö Käynnistyy, kun uusi henkilö on lisätty Vinen sähköpostilistaan.
  • Päivitetyt Henkilö Käynnistyy, kun henkilö päivittyy Vinessä.
  • Henkilö poistettu. Käynnistyy, kun henkilö poistettu.

Ja seuraavat toimet:

• Luo henkilö. Luo uuden henkilön
  • Päivitä henkilö. Päivittää henkilön, joka käyttää sen tunnusta.
  • Luo yhteys. Luo yhteyden Lähettäjä- ja Kohde-objektien tunnisteilla ja yhteystyypillä.
  • Poista yhteys Poistaa yhteyden Lähettäjä- ja Kohde-objektien tunnisteilla ja yhteystyypillä.
  • Luo yritys Luo uuden yrityksen
  • Päivitä yritys. Päivittää yrityksen sen omalla tunnuksella.
  • Etsi henkilö Etsii henkilön Vinestä ja mahdollisesti luo sen, jos se puuttuu.
  • Etsi yritys Etsii yrityksen Vinestä ja mahdollisesti luo sen, jos se puuttuu.

Zapier-API-avaimen valmistelu

Voit luoda Zapier API-avaimia sovelluksen API-avaimet -välilehdellä Vinen markkinointityökalun Asetukset sivulla. Tarvitset tämän avaimen Zapier-tilisi yhdistämiseksi Vineen.

Kirjaudu sisään Vine Marketing -sovellukseen ja siirry kohtaan Asetukset-> API-avaimet

Luo Zapier Api-avain napsauttamalla Uusi avain.

1. Syötä uudelle avaimelle nimi ja kuvaus.
  2. Valitse oikeuksien luettelosta Zapier.
  1. Napsauta OK. Avain luodaan.

Vinen lisääminen Zapieriin

Tällä hetkellä voit lisätä Vine Zapieriin vain käyttämällä Vinen julkista kutsulinkkiä. Jos haluat kokeilla uutta herätintä, toimi seuraavasti:

1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään osoitteessa https://zapier.com/, jos et ole vielä tehnyt niin.
  2. Napsauta kutsulinkkiä: Vine Zapierissa. Seuraavan kutsusivun tulisi näkyä:
  1. Napsauta Hyväksy kutsu ja rakenna Zap hyväksyäksesi kutsun.
  2. Siirry Omat sovellukset -välilehteen ja etsi ”Vine" yhdistetyistä tileistä. Huomaa, että joskus sinun on odotettava vähän ennen kuin Vine-merkintä näkyy tässä luettelossa:
  3. Valitse Vine luettelosta. (Jos versioita on useita, valitse Vinen uusin versio.)
  4. Seuraava ikkuna tulee näkyviin.
  5. Nyt sinun on liitettävä Zapier API-avain, jotta Zapier voi käyttää Vineä.

6. Napsauta hiirellä Kyllä, jatka. Vine-tilisi tulee olla yhteydessä:
  7.

8. Napsauta Testi vahvistaaksesi sen.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Vinen asiakaspalveluun.

Zapin luominen

Vinen herättimien käyttäminen

Katsotaanpa kuinka käyttää Vine-herättimiä käyttämällä esimerkki Zappia, joka aktivoituu, kun Vine nostaa uuden liidin ja luo uuden henkilön Pipedriveen, jos sitä ei vielä ole:

1. Napsauta Luo Zap luodaksesi uuden Zapin. (Jos et tunne Zapieria, kannattaa ehkä tutustua käyttöoppaaseen. Ota se, jos tarvitset sitä.)

Näet ensimmäisen sivun, jossa sinun on valittava sovelluksesi. Napsauta Näytä kaikki, jos et näe Vine-sovellusta siellä. Sinun on ehkä kirjoitettava ”Vine" hakukenttään, jotta se näkyy luettelossa.

2. Napsauta Vine valitaksesi sen:
  1. Seuraavaksi sinun on valittava Vinen herätin:

Napsauta Jatka ja valitse luomasi Vine-tili:

1. Napsauta uudelleen Jatka asettaaksesi herättimen parametrit:

Napsauta Jatka testataksesi herätintä ja vedä tietonäkymä Vinestä Zapieriin. Jos testi onnistuu, sinua kehotetaan jatkamaan vaiheeseen, jossa voit määrittää, mitkä toimenpiteet haluat suorittaa, kun herätin on aktivoitu.

Napsauta OK sulkeaksesi herättimen.

Napsauta Plus-merkkiä, etsi "Pipedrive" -sovellus ja luo "Etsi tai Luo"-toiminto Pipedrivessä:

Testaa ja anna nimi zapillesi.

Jos zap toimii suunnitellulla tavalla, kytke se vain päälle:

Vinen toimintojen käyttö.

Katsotaanpa kuinka käyttää Vine-toimintoja käyttämällä esimerkki Zappia, joka aktivoituu, kun uusi henkilö luodaan Pipedriveen ja se kopioidaan Vineen, jos sitä ei vielä ole siellä:

1. Luo zap käyttämällä Uusi Henkilö -herätintä Pipedrivessä:
  2.

3. Luo Etsi henkilö toiminto Vinessä:
  4.

5. Saatavana on kaksi hakutyyppiä: sähköpostitse ja nimen ja yrityksen mukaan. Valitse sähköposti:
  6. Määritä Etsi-toiminnon parametrit ja valitse Luo Vine-henkilökohde jos sitä ei vielä ole:
  7. Napsauta Jatka ja sen jälkeen testaa toiminto kytkemällä se päälle nähdäksesi, että se toimii tarkoitetulla tavalla.