Dokumentin kentät

Näkyvyys

Dokumentti suojataan valitsemalla dokumentin muutoslomakkeen Näkyvyys-valikosta haluttu käyttäjäryhmä. Valinta rajoittaa dokumentin näkyvyyden Vinessä vain valitulle käyttäjäryhmälle.

Yhteiset dokumentit kannattaa sijoittaa tiedostopalvelimelle. Dokumentti kopioidaan ensin yhteiseen arkistoon ja liitetään sen jälkeen Vine-kohteeseen. Yhteiset hakemistot suojataan siten, että kaikki työryhmän jäsenet voivat muokata dokumentteja. Tallennettavan dokumentin polun on oltava sama jokaisessa tietokoneessa sama jossa Vine on käytössä.

Vine Dokumenttienhallinnan avulla yrityksen työntekijät voivat helposti tallentaa ja jakaa asiakirjoja yrityksen sisällä keskitetyn tietokanta-arkiston kautta.