Muu

Muu on sivu, joka sisältää välilehdet tapahtumille, kyselylomakkeille ja julkaistuille dokumenteille.

Tapahtumat

Tapahtumat-sivu näyttää Asiakas-webissä julkaistut tapahtumat joita voi käyttää ilmoittautumiseen ja kutsujen lähettämiseen niihin. Henkilöt yhdistetään automaattisesti näihin tapahtumiin heidän hyväksyessä kutsun. Voit luoda Rekisteröidy ja Kutsu kaveri -linkkejä kun muokkaat sähköpostiviestejä.

• Tapahtumat - näyttää tapahtumien määrän tässä kuussa ja vuosineljänneksessä.
  • Osallistujat - näyttää kuinka monta henkilöä on hyväksynyt kutsun tapahtumiin tässä kuussa ja tällä vuosineljänneksellä.

Kaavio

Kaaviossa näkyy tapahtumien määrä ja osallistujat per kuukausi.

Tulevat tapahtumat -taulukossa näytetään seuraavat tulevaisuudessa olevat tapahtumat joille voi lähettää kutsuja. Vine CRM:ssä nämä tapahtumat näkyvät Markkinoinnin Tänään-sivulla olevassa Tulevat tapahtumat -osiossa.

Klikkaa TULEVAT TAPAHTUMAT nähdäksesi Tulevat tapahtumat -sivun, jossa voit luoda uuden tapahtuman tai nähdä kaikki tulevat tapahtumat joita voi käyttää kutsuissa.

Tapahtumahistoria-taulukossa on viimeisimmät tapahtumat, joita on käytetty kutsuissa. Vine CRM:ssä nämä tapahtumat näkyvät Tapahtumat kutsuille -työkalussa.

Klikkaa TAPAHTUMAHISTORIA nähdäksesi Tapahtumahistoria -sivun, jossa voit nähdä kaikki menneet tapahtumat ja katsoa niiden osallistujat.

TULEVAT TAPAHTUMAT sivu

TAPAHTUMAT / TULEVAT TAPAHTUMAT -sivulla voit käyttää hakulaatikkoa rajataksesi näytettävät tapahtumat.

• Voit muokata tapahtumaa valitsemalla Muokkaa tapahtumaa sen valikosta.
  • Jos haluat poistaa tapahtuman, valitse Poista tapahtuma sen valikosta.
  • Näet osallistujien luettelon napsauttamalla tapahtumaa tai valitsemalla Näytä osallistujat sen valikosta.

Napsauta UUSI TAPAHTUMA luodaksesi uuden tapahtuman.

Lista tapahtuman osallistujista tuleviin tapahtumiin.

Napsauta tapahtumaa tai valitseNäytä osallistujat tapahtuman valikosta, jos haluat nähdä luettelon sen osallistujista.

Voit rajoittaa näytettyjä tuloksia hakukentän avulla.

• Voit muokata henkilöä valitsemalla Muokkaa sen valikosta.
  • Jos haluat poistaa henkilön tapahtumasta, valitse Poista sen valikosta.
  • Jos haluat merkitä henkilön tapahtumaan Ei ole tulossa, valitse Ei ole tulossa sen valikosta. Lista päivitetään ja merkitty henkilö siirretään Ei ole tulossa -sivulle.

Ensimmäinen sarake näyttää, onko henkilö ”Ilmoittautunut" tai ”Osallistunut" tapahtumaan. Voit napsauttaa ensimmäisessä sarakkeessa vaihtaaksesi ”Ilmoittautunut" ja ”Osallistui" välillä.

Napsauta Nimi-sarakkeesta nähdäksesi henkilön yhteenvetonäkymän.

Jos tarvitset ohjeita Henkilön lisäys -toimintoihin tai Excel-tuonti- / vientitoimintoihin , katso Listat-luku.

Napsauta Kutsut nähdäksesi luettelon tapahtumaan kutsutuista henkilöistä. Tämä luettelo sisältää ihmisiä seuraavista lähteistä:

• Henkilöt, joille lähetit sähköpostia joissa on tapahtumaan rekisteröitymislinkki.
  • Manuaalisesti lisäämäsi henkilöt.

Napsauta Ei tulossa nähdäksesi kaikki henkilöt, jotka ilmoittivat, että he eivät tule (käyttämällä Ei nyt tapahtumalle -linkkiä).

• Voit muokata henkilöä valitsemalla Muokkaa sen valikosta.
  • Jos haluat merkitä henkilönosallistumaan tapahtumaan, valitse Tulossa valikosta Lista päivitetään ja merkitty henkilö siirretään Tulossa -sivulle.

Uuden tapahtuman luominen

Napsauta Uusi tapahtuma luodaksesi uuden tapahtuman. Täytä tapahtuman kentät.

• Aseta Osallistujien enimmäismäärä -kentässä, kuinka monta henkilöä voi rekisteröityä tapahtumaan.
  • KäytäVaroitusraja-kenttää määrittääksesi, milloin varoitusviesti on lähetettävä sinulle ja milloin varoitus siitä, että tapahtuma on melkein kokonaan varattu, tulee näkyä asiakasverkossa:
  • Käytä Viimeinen rekisteröintipäivä -kenttää määrittääksesi, milloin lopetat rekisteröintien hyväksymisen:

Napsauta OK tallentaaksesi tapahtuman.

TAPAHTUMAHISTORIA sivu

TAPAHTUMAT / TAPAHTUMAHISTORIA -sivulla voit käyttää hakulaatikkoa rajataksesi näytettävät tapahtumat.

• Voit muokata tapahtumaa valitsemalla Muokkaa tapahtumaa sen valikosta.
  • Jos haluat poistaa tapahtuman, valitse Poista tapahtuma sen valikosta.
  • Näet osallistujien luettelon napsauttamalla tapahtumaa tai valitsemalla Näytä osallistujat sen valikosta.

Luettelo historiatapahtumien osallistujista

Napsauta tapahtumaa tai valitseNäytä osallistujat tapahtuman valikosta, jos haluat nähdä luettelon sen osallistujista.

Voit rajoittaa näytettyjä tuloksia hakukentän avulla.

Ensimmäinen sarake näyttää, onko henkilö ”Ilmoittautunut" tai ”Osallistunut" tapahtumaan. Voit napsauttaa ensimmäisessä sarakkeessa vaihtaaksesi ”Ilmoittautunut" ja ”Osallistui" välillä. Jos haluat merkitä kaikki luettelossa olevat henkilöt ”Osallistui" tai ”Ilmoittautunut", voit käyttää "Kaikki paikalla" ja ”Kaikki poissa" -painikkeita.

Napsauta Kaikki osallistuva merkitäksesi kaikki henkilöt osallistuviksi.

Napsauta Kukaan ei osallistunut merkitäksesi kaikki henkilöt rekisteröidyiksi.

Napsauta Nimi-sarakkeesta nähdäksesi henkilön yhteenvetonäkymän.

Jos tarvitset ohjeita Excelin tuonti- ja vientitoimenpiteisiin , katso luku Listat

Kyselylomakkeet

Kyselylomakkeet-sivu antaa yleiskuvan kyselylomakkeiden käytöstä ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda uusia kyselylomakkeita tai muuttaa olemassa olevia.

Sivu näyttää:

• Kyselyjen käyttötilastot
  • Lista kyselylomakkeista
  • Uusi kyselylomake-nappula, joka avaa kyselylomake-editorin, jossa voit laatia kyselylomakkeita kirjoittamalla kysymyksiä ja antamalla vastausvaihtoehdot.

Kyselyjen käyttötilastot

Näet kuinka moneen kyselylomakkeeseen on vastattu tämän ja edellisen viikon, kuukauden ja neljänneksen aikana:

Kaaviossa näkyy vastausten määrä ja osallistujat per kuukausi.

Kyselylomakkeet-taulukko näyttää äskettäin luodut kyselyt.

Kullekin kyselylomakkeelle taulukko näyttää päivämäärän, jona se luotiin, nimen ja kuinka monta kertaa siihen on vastattu.

• Muokataksesi kyselyä napsauta sitä, tai napsauta ja valitse valikosta Muokkaa.
  • Jos haluat luoda kopion kyselylomakkeesta, napsauta ja valitse Monista
  • Poista kyselylomake napsauttamalla ja valitsemalla Poista .

Napsauta KAIKKI avataksesi Kyselylomakkeet / Lista -sivun, jossa näet kaikki käytettävissä olevat kyselylomakkeet.

Napsauta luodaksesi uuden kyselyn.

Napsauta Vastaukset-laskuria nähdäksesi ja analysoidaksesi kyselylomakkeen tuloksia.

Kyselylomakkeet / Lista -sivu

Kyselylomakkeet / Luettelo-sivulla näet kaikki käytettävissä olevat kyselylomakkeet:

Kyselylomakkeen luominen ja muokkaaminen

Napsauta luodaksesi uuden kyselyn:

1. Anna nimi.
  2. Jos haluat asettaa ylätunnisteen kuvan, napsauta
  3. ja valitse kuva Muokkaa kuvaa -valintaikkunassa.

4. Valitse kyselylomakkeelle vaihe:

• Valitse Aktiivinen, jos aiot käyttää kyselylomaketta markkinointiautomaatiosta lähetetyissä sähköpostiviesteissä. Muissa vaiheissa olevia kyselyitä ei voi lisätä sähköpostiviesteihin.
    • Valitse Suunnittelu, jos luot uuden kyselylomakkeen tai muokkaat olemassa olevaa, eikä se ole vielä valmis.
    • Valitse Suljettu, jos et enää käytä kyselylomaketta markkinointisähköposteissasi.
  5. Kirjoita kyselylomakkeen kuvaus. Valitse Näytä kuvaus, jotta kuvaus näkyy vastaajille. Kuvausta ei näytetä kyselylomakkeessa, kun sitä käytetään sähköpostissa ja sitä voidaan käyttää sisäisiin kommentteihin.
  6. Käytä otsikon väri-, taustaväri - ja taustakuva -kenttiä parantaaksesi kyselysi ulkoasua.
  7. Voit valita kyselylomakkeelle haluamasi fontin Kirjasinlaji-valikosta

Huomaa, että voit käyttää Tyylivelhoa Asiakas Webin-asetuksissa asettaaksesi muita CSS-asetuksia.

Uuden kysymyksen lisääminen:

1. Napsauta sen aihetta, anna kysymykselle nimi ja napsauta Kysymys-kenttään ja anna kysymys.

2. Klikkaa siirtääksesi kysymyksen haluttuun kohtaan luettelossa.

3. Valitse kysymykseen sopiva vastauslaji Vastauksen tyyppi listasta.

Jos tarvitset lisätietoja kustakin kysymystyypistä, katso Vastauksen tyyppi kappaletta.

4. Anna Vastausvaihtoehdot. Tarkista miten vastausvaihtoehdot sopivat kysymykseesi ja käytä nuolia siirtääksesi rivin haluttuun kohtaan.

5. Valitse Vapaamuotoinen vastaus tarvittaessa. Vapaatekstilaatikko lisätään niin että siihen voi antaa vapaamuotoisen lisätiedon.

6. Valitse Pakollinen, jos et haluat että käyttäjän on vastattava tähän kysymykseen. Pakolliset kysymykset merkitään tähdellä, ja niitä korostetaan punaisella viivalla, jos käyttäjä napsauttaa Tallenna ilman vastausta pakollisessa kentässä.

7. Jos haluat lisätä vielä yhden kysymyksen, napsauta seuraavan kysymyksen Otsikko-kenttää.
    (Aina kun napsautat viimeisintä käytettävissä olevaa kysymystä, uusi kysymys lisätään kyselyn loppuun.)

• Jos haluat kopioida kysymyksen, napsauta . Kopio lisätään kopioidun kysymyksen jälkeen.
    • Jos haluat poistaa kysymyksen, napsauta .
  8. Jos haluat tallentaa kyselylomakkeen nykyisen tilan, napsauta .
  9. Voit tarkistaa kyselyn napsauttamalla . Huomaa, että kyselylomake on ensin tallennettava ennen kuin Näytä-painike aktivoituu.

Vastauksen tyyppi

Vastaustyypit määrittävät, miten käyttäjä vastaa kysymyksiisi.

Vapaateksti

Vapaatekstikenttään vastaustekstiä voi kirjoittaa vapaamuotoisesti:

Numeroarvo

Numerokentät mahdollistavat vastaamisen kokonaislukuarvoilla jotka ovat annetun vaihteluvälin rajoissa:

.

Valintaruudut

Valintaruuduista voidaan valita haluttu määrä vaihtoehtoja. Vapaatekstilaatikko voidaan lisätä kysymyksille joihin halutaan vapaa tekstimuotoinen vastaus.

Valintanapit

Valintanappi-painikkeilla voidaan valita vain jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Vapaatekstilaatikkoon voidaan lisätä vapaamuotoinen vastaus.

Valikko

Valikot ovat luetteloita, joista voidaan valita yksi kohde. Vapaatekstilaatikkoon voidaan lisätä vapaamuotoinen vastaus.

Luokitus

Käytä luokitus-typpiä luodaksesi kysymyksiä, jotka vaativat viiden tähden asteikon vastauksia.

Tulosten analysointi

Voit aloittaa kyselyn tulosten analysoinnin klikkaamalla kyselylomakkeiden vastauslaskuria kyselylomakkeet listassa. Se sisältää vastaustilaston graafisessa muodossa. Tässä paneelissa näet kaikki kyselylomakkeen kysymykset ja vastausmäärät asiakkaittain.

Jokaisessa vastauksessa näytetään kuinka moni asiakas valitsi kyseisen vastauksen. Jos vastauksen tekstille tai lukumäärälle ei ole tarpeeksi tilaa, näkyy tieto kyseisen vastauspalkin vihje-ikkunassa.

Numeeristen vastausten kohdalla näytetään kaikkien vastausten keskiarvo.

Jos haluat analysoida vastauksia tarkemmin, voit tehdä tämän viemällä vastaukset Excel-tiedostoon.

Tulosten vienti tiedostoon

Napsauta Vie Exceliin luodaksesi Excel-tiedoston joka sisältää tiedot vastauksista. Excel-tiedosto sisältää kaksi välilehteä:

• Kyselylomakkeen yhteenveto joka näyttää kysymykset, vastaukset, niiden määrät ja prosentit valituista vastauksista.
  • Kyselyn tiedot sisältää yksityiskohtaisempia tietoja, joita voit edelleen käsitellä:

Julkaistut dokumentit

Julkaistut dokumentit-sivu Näyttää Asiakas-webissä julkaistut dokumentit. Täällä voit tarkastella olemassa olevia ja ladata uusia asiakirjoja Asiakas-webiin:

Voit ladata uuden tiedoston napsauttamalla UUSI DOKUMENTTI.

Voit muokata asiakirjaa napsauttamalla sitä. Voit avata lisää komentoja asiakirjalle napsauttamalla sen vasemmalla puolella:

• Muokataksesi asiakirjaa napsauta sitä, tai napsauta ja valitse valikosta Muokkaa.
  • Poista asiakirja napsauttamalla ja valitsemalla Poista .
  • Jos haluat nähdä luettelon lataajista (henkilöt, jotka ovat ladanneet dokumentin), napsauta ja valitse Näytä lataajat

Jos haluat suodattaa dokumentteja, kirjoita merkkijono jonka pitää löytyä dokumentin nimestä: