Yleistä

Markkinoinnin Automaatio -työkalun avulla voit tehdä kaikki markkinointiaktiviteetit ja analyysit yhdessä paikassa. Se sisältää kaikki tarvittavat välineet sähköpostimarkkinointiin, markkinoinnin automaatioon ja informatiiviset mittaristot asiakkaista, prospekteista ja Web-sivuston kävijöistä.

Voit napsauttaa seuraavaa linkkiä: Napsauta Vine Markkinoinnin Automaatio avataksesi työkalun.

Syötä Vine käyttäjätunnus ja salasana kirjautuaksesi sisään.

Työkalun päänäkymä avautuu.

Vasemmalla on työkaluvalikko ja oikealla sijaitsee työskentelyalue.

• Asiakkaat. Tämä sivu sisältää yhteenvedon asiakkaidesi markkinointitiedoista.
  • Prospektit. Tämä sivu on hyvin samanlainen kuin Asiakkaat-sivu mutta sisältää markkinointiyhteenvedon prospekteistasi. Sen avulla voit myös ladata lisää prospekteja Vine osoitepalvelusta.
  • Liidit. Liidit-sivu on yhteenveto kaikista viime vuosineljänneksen aikana nostetuista liideistä.
  • Listat. Tämä sivu sisältää sähköpostilistat ja henkilötägilistat
  • Sähköpostit. Tällä sivulla voit luoda ja lähettää uusia markkinointiviestejä sekä analysoida aiemmin lähetettyjen sähköpostiviestien tilastoja.
  • Automaatiot. Automaatiot -sivulla voit luoda joustavia automatisointityökaluja markkinointitarpeisiin ja tutkia miten ne toimivat.
  • WWW-sivusto. Tämä sivu sisältää yhteenvedon sivustosi käyttötilastoista, ja voit määrittää pisteet sivuvierailuille.
  • Lomakkeet. Tällä sivulla voit luoda ja upottaa web-lomakkeita verkkosivustoosi. Voit käyttää lomakkeita keräämään sivuston kävijöiden yhteystiedot, tallentamaan heidän toimintansa, käynnistämään automaatioita ja niin edelleen.
  • Bot-lomakkeet. Tällä sivulla voit luoda ja upottaa interaktiivisia bottilomakkeita verkkosivustoosi.
  • Chatbot Täällä voit luoda ja "kouluttaa" oman chatbottisi sivustosi seurannassa oleville sivuille. Se toimii 24/7 ja voi tarvittaessa yhdistää kävijöitä ihmisoperaattoreihin.
  • Muu. Tämä sivu sisältää välilehdet tapahtumille, kyselylomakkeille ja julkaistuille dokumenteille.
  • Uudet ominaisuudet. Napsauttamalla tätä saat tietoja käyttämäsi Vine-version uusista ominaisuuksista.
  • Aloittaminen. Jos olet uusi käyttäjä, voit napsauttaa tätä ja avata ohjatun aloittamisen työkalun, joka opastaa sinua määrittämään Vine MA: n tärkeimmät asetukset. Ohjattu toiminto piilotetaan automaattisesti, kun et enää tarvitse sitä.
  • Ohje. Napsauta tätä avataksesi tämän oppaan.
  • Tietoja. Avaa tietosivun Vinen kotisivuilta, jossa voit esimerkiksi lukea uusimmat uutiset ja ottaa yhteyttä Vinen asiakaspalveluun.
  • Asetukset. Voit konfiguroida useiden työkalujen asetuksia.
  • Poistu. Napsauta tätä kirjautuaksesi ulos työkalusta.
  • <-. Napsauta tätä nuolta pienentääksesi valikkoikkunaa ja vapauttaaksesi tilaa työalueelle.

Vinen Chat -palvelun käyttäminen saadaksesi apua

Nyt voit löytää chattibotin kuvakkeen markkinointiautomaatiosivun oikeasta alakulmasta:

Napsauta sitä avataksesi keskusteluikkunan ja esittääksesi kysymyksiä Vinen automaattiselle chattibotille. Voit myös pyytää yhteyttä ihmis-operaattoriin. Huomaa, että chattibotti paranee ajan myötä kun se oppii vastauksia kysymyksiisi.